Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.06.2010 | 12:00

Γέννησε τρίδυμα στα 66 της!

Γέννησε τρίδυμα στα 66 της!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια εξηνταεξάχρονη Ινδή, έφερε στον κόσμο τρίδυμα, με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Η Bhateri Devi, έπειτα από σαράντα τέσσερα χρόνια προσπάθειας, δεν είχε καταφέρει να γίνει μητέρα. Έτσι, για να πραγματοποιήσει το όνειρό της απευθύνθηκε στο Κέντρο Γονιμότητας της πολιτείας Haryana, που βρίσκεται στην Νότια Ινδία.


Τελικά, οι προσπάθειες της απέδωσαν καρπούς και πλεόν μπορεί να κρατά στην αγκαλιά της τα 2 αγόρια και τη κόρη της. Τα βρέφη γεννήθηκαν ελλιποβαρή και νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

 Η γέννηση των τριών παιδιών της, καθιστά την ηλικιωμένη Ινδή, την μεγαλύτερη γυναίκα παγκοσμίως, που γεννά τρίδημα.

Αναμφισβήτητα, η μητρότητα είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για μια γυναίκα. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η μητρότητα στις μεγάλες ηλικίες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, τόσο στη μητέρα όσο και στο παιδί.

Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της Rajo Devi Lohan, της γυναίκας που έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν γέννησε στα εβδομήντα της ένα κοριτσάκι, με εξωσωματική γονιμοποίηση. Ενάμιση περίπου χρόνο μετά την γέννα, η ηλικιωμένη Ινδή, δεν κατάφερε να αναρρώσει πλήρως από επιπλοκές που εμφανίστηκαν μετά την εξωσωματική, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. 

Οι γιατροί εκφράζουν τους φόβους τους ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και με την εξηνταεξάχρονη Bhateri Devi.

Δες το βίντεο:

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:30

Top 10