Ο Τ. Σαμαράς μιλάει στο TLIFE για το νέο του τραγούδι! Ακουσέ το

Η Αλκμήνη Χατζηγιάννη μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο ”Calendar girl”, στο οποίο συμμετέχει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο διάσημος κομμωτής μίλησε στο TLIFE για τη συνεργασία του με την Αλκμήνη και αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλάει για την συνεργασία με το πρώην μέλος του συγκροτήματος Mystique, Αλκμήνη Χατζηγιάννη. ”Την Αλκμήνη την είχα ακούσει από τον καιρό που τραγουδούσε στις Mystique και μου άρεσε πάρα πολύ η φωνή της. Μόλις μου πρότεινε ο Άγγλος παραγωγός Dawar που είναι και προσωπικός μου φίλος να κάνουμε αυτό το τραγούδι σκέφτηκα κατευθείαν την Αλκμήνη. Γιατί είναι μια νέα καλλιτέχνιδα και ήθελα μαζί της να κάνω αυτό το τραγούδι”.

Ο επιτυχημένος κομμωτής μίλησε και για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού. ”Μέσα στο Σεπτέμβρη σκέφτομαι να γίνει το γύρισμα. Θα είναι μια παραγωγή μεγάλη και θα παρελάσουν πολλά γνωστά μοντέλα από το χώρο του μόντελινγκ”, δήλωσε. Ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια μοντέλα θα πλαισιώσουν το βιντεοκλίπ, αλλά μόλις επιστρέψει από τις διακοπές θα κάνει ο ίδιος την επιλογή.

Άκου το πρώτο τραγούδι της Αλκμήνης Χατζηγιάννη και του Τρύφωνα Σαμαρά:

Read More

And More