Τζένη Θεωνά: Στην ίδια θεατρική παράσταση με τον Δήμο Αναστασιάδη! Φωτογραφίες

Μετά τα “καυτά” φιλιά που αντάλλαξε με τον Δήμο Αναστασιάδη σε βραδινή τους έξοδο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ξανά την Τζένη Θεωνά να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον τραγουδιστή. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής χθες τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης “Έντα Γκάμπλερ” που είχε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Σημείο.


Η πρωταγωνίστρια Δήμητρα Ματσούκα με τον Γιάννης Στάνκογλου, τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης στο φινάλε της Έντα Γκάμπλερ.

Οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την πρεμιέρα του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου και της Βασιλικής Τρουφάκου -που πρωταγωνιστεί στην παράσταση μαζί με τους Δήμητρα Ματσούκα, Γιάννη Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου κ.α.- καθώς μέχρι πριν από λίγο καιρό συνεργάζονταν μαζί τους στην παράσταση “Rocky Horror Show”.


Η ηθοποιός με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η διακριτικότητα τους δεν χάρισε στον φωτογραφικό φακό παρόμοια τρυφερά στιγμιότυπα, καθώς η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης δεν φωτογραφήθηκαν μαζί αλλά σε ξεχωριστές παρέες.


Ο Δήμος Αναστασιάδης


Η Τζένη Θεωνά

Read More

And More