Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.09.2010 | 16:00

Έκαναν το γύρο του κόσμου με ένα τζιπ!

Έκαναν το γύρο του κόσμου με ένα τζιπ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Άρης Τεμπερίδης και η σύντροφός του Βούλα Νέτου, κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Έκαναν το γύρω του κόσμου με το τζιπ τους! 167.500 χιλιόμετρα σε 1.186 μέρες, και 19.000 λίτρα βενζίνης χρειάστηκαν για να αποκομίσουν εμπειρίες ζωής!

Το ταξίδι ξεκίνησε για τον δημοσιογράφο και τη χορογράφο από τη Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου του 2007, με πρώτο τους σταθμό την Αφρική. Έπειτα, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναχωρήσει ξανά στις 5 Απριλίου του 2008.Το τζιπ ήταν το σπίτι τους και ο χώρος εργασίας τους. Όπως δήλωσε ο Άρης Τεμπερίδης στην εφημερίδα Espresso το ταξίδι τους έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουν ανθρώπους από όλη την υφήλιο και να δημιουργήσουν μαζί τους, σχέσεις ζωής.

Τα μηνιαία έξοδα του ζευγαριού ήταν περίπου 2.000 ευρώ, ενώ για να αυξήσουν το εισόδημά τους έκαναν συνεργασίες με έντυπα στην Αυστραλία και την Ινδία.

Φυσικά, για να πραγματοποιήσει κάποιος ένα ανάλογο ταξίδι, πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει σκληρές συνθήκες. «Το ταξίδι μπορεί να το κάνει κάποιος μόνο αν αποφασίσει να ζήσει σκληρά…», εξηγεί στην εφημερίδα ο Άρης. «…δηλαδή να τρώει φθηνά, να κοιμάται δωρεάν ή σε κάμπινγκ», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10