Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.07.2010 | 11:00

Τζούλια: "Με τον Γερ. κάναμε έρωτα στο υπόγειο του μουσείου!"

Τζούλια: Με τον Γερ. κάναμε έρωτα στο υπόγειο του μουσείου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αν και ο Γεράσιμος Ζαγορίτης αρνείται ότι προχώρησε τόσο πολύ η κατάσταση μεταξύ τους... Μία νέα αποκάλυψη έρχεται από τη Τζούλια στο "Πρώτο Θέμα".

"Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ότι κάναμε και αυτό δεν αλλάζει. Ο Γεράσιμος έχει τους λόγους του να λέει ότι δεν κάναμε έρωτα εκείνη τη νύχτα στο Πολεμικό Μουσείο γιατί τον στρίμωξαν...", λέει η Τζούλια Αλεξανδράτου, "καρφώνοντας" τον ναύτη γεράσιμο Ζαγορίτη, γιο του πρώην γενικού γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, ο οποίος κατέθεσε στους ανωτέρους του πως δεν συνέβει τίποτα εκείνο το βράδυ.

Ακόμη, η Τζούλια δεν διστάζει να πει προκλητικά πως το Πολεμικό Μουσείο της ξύπνησε κάτι το ερωτικό. "Μπορεί να λέει ό,τι θέλει και καταλαβαίνω ότι τον στρίμωξαν οι πολιτικοί που παριστάνουν τα ηθικά στοιχεία. Τον καταλαβαίνω γιατί βρέθηκε μπλεγμένος, αλλά κάναμε... ό,τι κάναμε στο αυτοκίνητό μου μέσα στο πάρκινγκ του Μουσείου. Και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Ηταν υπέροχα γιατί ήταν κάτι τελείως έξω από τη συνηθισμένη κατάληξη μιας τέτοιας βραδιάς. Ολο αυτό ήταν κάτι που δεν μπορεί να σου συμβεί κάθε μέρα και γι’ αυτό τον λόγο ήταν απείρως γοητευτικό. Και να σας πω κάτι; Το Πολεμικό Μουσείο έχει κάτι το ερωτικό, εμένα τουλάχιστον μου ανέβασε τη διάθεση!", προσθέτει η Τζούλια.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρει πως η γνωριμία της με τον υιό Ζαγορίτη είναι περιστασιακή. Αναφέρει πως γνωρίζονται, αλλά εκείνο το βράδυ ήρθαν πιο κοντά, ξεκίνησαν το φλερτ και πέρασαν καλά. Χωρίς βέβαια, αυτό να σημαίνει πως έχουν σχέση."Ήταν μια όμορφη νύχτα με ένα νεαρό αγόρι... Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, όπως κάνουν κάποιες άλλες, ούτε θα πως ότι έχω σχέση μαζί του για να κερδίσω λίγα ψίχουλα δημοσιότητας παραπάνω", λέει χαρακτηριστικά.

Για τη βραδιά στο Πολεμικό Μουσείο η Τζούλια λέει πως ο "Μάκης" πήγε στο μαγαζί που τραγουδούσε. Μετά πήγαν στα μπουζούκια με έναν φίλο του και τον Μένιο και στις 4:30 το πρωί, ο υιός ζαγορίτης την παρακάλεσε να πάνε στο Πολεμικό Μουσείο και να κάνουν πλάκα στους άλλους φαντάρους. Αν και η ίδια λέει πως δεν είχε όρεξη, τελικά πήγε μαζί του για να μην του χαλάσει χατίρι.

Η ίδια αποκαλύπτει πως ο φρουρός δεν τους σταμάτησε, αντίθετα της ζήτησε και αυτόγραφο. "Περάσαμε πολύ χαλαρά την είσοδο, δεν μας σταμάτησε κανείς, ούτε κάποιος μας είπε ότι απαγορεύεται να βρισκόμαστε εκεί. Αν μας το είχαν πει θα το σεβόμασταν", αναφέρει η Τζούλια.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την ίδια να έχει παγιδέυσει τον γεράσιμο ζαγορίτη, η Τζούλια απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. "Ποιος παγίδευσε ποιον;", ρωτά προκλητικά και συμπληρώνει πως της άρεσε όλη αυτή η περιπέτεια. Το ότι ήταν γιος πολιτικού με έφτιαξε λίγο. με πολιτικό έχω πάει, με γιο πολιτικού δεν έτυχε".

Το εξώφυλλο από το "Πρώτο Θέμα"

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10