Βάνα Μπάρμπα: Σε ρόλο παρουσιάστριας σε μεγάλη συναυλία! Φωτογραφίες

Μπορεί οι περισσότεροι να την ξέρουμε για την ιδιότητα της ηθοποιού, όμως όταν περνάει τα σύνορα του Δήμου Γλυφάδας, η Βάνα Μπάρμπα επιτελεί και έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Η Βάνα Μπάρμπα είναι η τομεάρχης πολιτισμού του δήμου των νοτίων προαστίων και από αυτόν τον ξεχωριστό ρόλο της φροντίζει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο δήμο και όχι μόνο.

Με αυτή την ιδιότητα λοιπόν, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Μάκης Λιούγκας” για να παρουσιάσει την μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, που διοργανώθηκε από τον δήμο με σκοπό την ενίσχυση απόρων οικογενειών με τρόφιμα.


Με τη Μαίρη Μηλιαρέση


Με τον Πέτρο Ίμβριο, έναν από τους καταξιωμένους τραγουδιστές που συμμετείχαν στην συναυλία.

Η είσοδος στην συναυλία ήταν δωρεάν και αντί αντιτίμου οι θεατές πρόσφεραν τρόφιμα για τους άπορους συνδημότες τους. Η Βάνα Μπάρμπα με τη συνδρομή της δημοτικής συμβούλου Μαίρης Μηλιαρέση παρουσίασε την συναυλία του μουσικοσυνθέτη στο κατάμεστο στάδιο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τη συναυλία.


Ο Χρήστος Νικολόπουλος έλαβε τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια της συναυλίας.


Η Μαίρη Μηλιαρέση συμπαρουσίασε την βραδιά.


Read More

And More