Η Βάνα Μπάρμπα στο TLIFE για το τροχαίο ατύχημά της!

Καθοδόν προς το θέατρο Ορφέας, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Σινιόρα Μαλένα, ήταν η Βάνα Μπάρμπα την προηγούμενη Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. “Πρίν την Οδό Πανεπιστημίου, βγήκα για λίγο έξω από το δρόμο με το αυτοκίνητο” περιγράφει η Βάνα Μπάρμπα παραδεχόμενη ότι τρόμαξε αρκετά.

Η ηθοποιός εκτός από το σοκ του ατυχήματος είχε να αντιμετωπίσει και τις εκδορές που της προκάλεσε το τροχαίο. “Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Ωστόσο αναγκάστηκα να μην πάω τελικά στο θέατρο. Η παράσταση ακυρώθηκε για εκείνη την ημέρα γιατί το χέρι μου ήταν χάλια. Τώρα έχουν αρχίσει να επουλώνονται τα τραύματα”.

“Δεν πήγα στο νοσοκομείο, δεν είχα πολύ αίμα ή κάτι σοβαρό, την επόμενη ημέρα ήταν όλα καλύτερα. Όλα καλά, ευτυχώς!” καταλήγει η ηθοποιός.

Την Βάνα Μπάρμπα συνάντησε χθες το TLIFE στην μουσική σκηνή Φως όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου διασκέδασε μαζί με την πρόεδρο της Turkish Airlines -με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Γλυφάδας- τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και άλλους συνεργάτες τους.

Και μπορεί το τραύμα στο χέρι της να είναι ακόμα εμφανές αλλά η διάθεση της είναι η καλύτερη δυνατή!


Με την Πρόεδρο της Turkish Airlines.

Read More

And More