Δέσποινα Βανδή – Γωγώ Μαστροκώστα: Τα κοινά τους σημεία που τις κρατούν ενωμένες!

Εκτός από την αγάπη τους για την άσκηση, υπάρχουν κι άλλα κοινά σημεία που ενώνουν τη Δέσποινα Βανδή και την Γωγώ Μαστροκώστα. Σύζυγοι και οι δύο πρώην ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Κ., η τραγουδίστρια και η γυμνάστρια μοιράζονται επίσης την αγάπη τους για τη μόδα.

Συχνά επισκέπτονται μαζί τα καταστήματα της Γλυφάδας, μια περιοχή όπου πολλές φορές τις συναντάμε μαζί καθώς ασκούνται σε γνωστό γυμναστήριο της περιοχής. Σε μία τελευταία κοινή τους βόλτα για τις αγορές τους, τις συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!

/

Μία ακόμα κοινή τους αγάπη όμως είναι… η μπιρίμπα. Συχνά προτιμούν να περνούν το χρόνο τους μαζί με φίλους, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, είτε στο σπίτι της μίας είτε της άλλης. Εξάλλου τόσο η Δέσποινα Βανδή με την οικογένεια της όσο και η Γωγώ Μαστροκώστα με τη δική της, είναι κάτοικοι των νοτίων προαστίων.

/

/

Η φιλία τους είναι ήδη μακροχρόνια, ενώ οι ομοιότητες στα ενδιαφέροντα τους αποτελούν την καλύτερη προϋπόθεση για να συνεχίσουν να είναι αχώριστες για πολύ καιρό ακόμα!

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More