Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.10.2010 | 13:23

Βασάνιζε τα παιδιά της. Τα πατούσε με τις γόβες της και τα έπνιγε μέχρι λιποθυμίας!

Βασάνιζε τα παιδιά της. Τα πατούσε με τις γόβες της και τα έπνιγε μέχρι λιποθυμίας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα ζευγάρι χημικών ερευνητών ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει παιδιά. Ωστόσο δεν μπορούσαν κι έτσι υιοθέτησαν τρία αγγελούδια. Ευκατάστατοι και καλοί άνθρωποι ήταν ότι πρέπει για να προσφέρουν λίγη αγάπη στα παιδάκια. Έτσι νόμιζαν τουλάχιστον οι κοινωνικοί λειτουργεί που έδωσαν το τελικό ΟΚ για να γίνει η υιοθεσία.

Η καλοσυνάτη Τζιν όμως (η μητέρα) δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού βασάνιζε τα τρία παιδιά με φρικτούς τρόπους. Πάταγε πάνω στα κορμάκια τους με γόβες στιλέτο και βούταγε τα κεφάλια τους στη μπανιέρα που είχε γεμίσει με παγάκια και κρύο νερό. Μια φορά προσπάθησε να πνίξει το κοριτσάκι με ένα μαξιλάρι. Ευτυχώς όμως δεν πέθανε, απλά λιποθύμησε. Κι όλα αυτά; Γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο.

Αυτή η κατάσταση κράτησε 8 χρόνια. Το μεγαλύτερο αγόρι βρήκε το κουράγιο και πήγε στην αστυνομία. Εκεί ομολόγησε τα πάντα και η μητέρα συνελήφθη. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση καθώς παραδέχτηκε την ενοχή της ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος γιατί μολονότι γνώριζε τι συνέβαινε, δεν συμμετείχε ποτέ στα βασανιστήρια.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10