Βάσω Κολλιδά: Το μήνυμα της στις “μανούλες που ξενυχτάνε”!

Ένα κολλιέ που γράφει mommy είναι το κόσμημα που πια δεν αποχωρίζεται ποτέ η Βάσω Κολλιδά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο τον γιο του και από τότε ο ρόλος της ως μητέρα έγινε σίγουρα η προτεραιότητα της ζωής της.

“Ήταν δύσκολοι οι πρώτοι μήνες μέχρι να βρούμε το πρόγραμμά μας και τις ισορροπίες μας” έλεγε πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day η Βάσω Κολλιδά μιλώντας για τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα της ίδιας και του συζύγου της Γιάννη Εμμανουϊλίδη, ο ερχομός του παιδιού τους. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι φυσικά και τα… ξενύχτια, αφού ο γιος της Βάσως Κολλιδά, όπως είχε αποκαλύψει στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη, κοιμήθηκε για πρώτη φορά χωρίς διακοπή την νύχτα στα μέσα Μαρτίου.

Φαίνεται λοιπόν πως η νέα μητέρα συμπάσχει με όλες τις υπόλοιπες ξενυχτισμένες μανούλες. Και σε αυτές ήταν που έστειλε το μήνυμα της, φωτογραφίζοντας το κολλιέ της και γράφοντας στο Instagram: “Καλημέρα σε όλες τις μανούλες που ξενυχτάνε για τα μωράκια τους! Είμαι υπερήφανη που είμαι μαμά”.

Read More

And More