Βέφα Αλεξιάδου: Τα συγκινητικά λόγια για τον μεγάλο της πόνο!

Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από όταν ηγ Βέφα Αλεξιάδου αποχαιρέτησε για πάντα και την δεύτερη κόρη της, την Αγγελική, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.

Η γνωστή τηλεμαγείρισα βιώνει τον μεγάλο πόνο της απώλειας αλλά δεν νιώθει μόνη της σε αυτόν τον αγώνα. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους που της συμπαραστέκονται κάθε στιγμή στην δύσκολη αυτή περίοδο.

/

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια: “Παγωμένη η καρδούλα μου φίλες και φίλοι μου και όχι μόνον από το κρύο! Να είστε όλοι και όλες καλά που την τυλίγετε με την αγάπη σας. Το ευχαριστώ είναι φτωχό και λίγο να εκφράσω τα βαθειά συναισθήματα που διακατέχουν την ψυχή μου για την αμέριστη συμπαράσταση σας στον μεγάλο μου πόνο.Είναι τόσο γλυκό να νοιώθεις ξέχειλη την αγάπη γύρω σου, δοσμένη απλόχερα από ανθρώπους που τόσο πρόσφατα έγιναν φίλοι σου απο όλες τις γωνιές της γης. Πόσο αφάνταστα μεγάλη η δύναμη μιας γλυκιάς καλημέρας, μιας γλυκιάς κουβέντας! Σας ευχαριστώ και σας βεβαιώνω πως τα αισθήματα μου για σας φίλες και φίλοι μου είναι το ίδιο δυνατά με τα δικά σας. Κάθε μου ανάρτηση είναι γραμμένη με αγάπη βγαλμένη με ειλικρίνεια μέσα απο την καρδιά μου και σκοπό έχει να σας δώσει χαρά και σωστή πληροφόρηση”.

/

Read More

And More