M. Βερνίκου: Διακοπές στη Μύκονο με τη 2 μηνών κορούλα της!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν επισκεφτεί ήδη το νησί των ανέμων για λίγες ξένοιαστες μέρες. Για ξεκούραση μαζί με όλη την οικογένειά της, βρέθηκε και η Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο.

Η όμορφη εφοπλίστρια, όπως είπε στο TLIFE, βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στο νησί, μαζί με το σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα τρία παιδιά της. Τη Ντεμίλια τεσσάρων ετών, το Γιώργο δύο χρονών και την Ανέζια που είναι μόλις δύο μηνών!

Η Μαρίνα μάλιστα αποκάλυψε στο TLIFE, πως το μωράκι της είναι πολύ ήσυχο και χαλάνε καθόλου οι διακοπές τους. Μάλιστα όταν ήταν μόλις δύο εβδομάδων κι έκλαιγε λόγω κολικών, εκείνη επισκέφτηκε κάποιο χειροπρακτικό και από τότε ηρέμησε!

Η Μαρίνα είπε πως μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, τα κιλά τα έχασε αρκετά εύκολα, δίχως κάποια ιδιαίτερη δίαιτα. Αντίθετα στα δύο πρώτα παιδιά της, δυσκολέυτηκε περισσότερο να τα χάσει.

Η Μαρίνα και ο σύζυγός της, βρίσκονται με πολλούς φίλους στη Μύκονο και ανάμεσά τους είναι και ο συνεργάτης τους Δημήτρης Κιτσινέλης με τη δική του οικογένεια. Οι δυο τους διατηρούν μαζί το Inbi restaurant- bar στο Κολωνάκι.

Read More

And More