Ν. Βέρτης: ”Με κυνήγησαν πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης”!

Ο Νίκος Βέρτης δεν έχει απασχολήσει σχεδόν ποτέ τα ΜΜΕ με την ερωτική του ζωή. ”Προσπαθώ να κρατώ κρυφή την αισθηματική μου ζωή να μη δίνω δικαίωμα και τροφή για σχόλια ώστε να με πυροβολούν για τα προσωπικά μου. Είμαι υπέρ των μόνιμων σχέσεων και στο παρελθόν είχα μακροχρόνια σχέση”, δηλώνει στο περιοδικό People.

Το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ καλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Φέτος όμως θα είναι ανταγωνιστές καθώς θα εμφανίζονται και οι δύο σε μεγάλα κέντρα της Θεσσαλονίκης. ”Με τον Αντώνη που γίναμε κολλητοί τα δύο τρία τελευταία χρόνια, δε συζητάμε επαγγελματικά θέματα, πιο πολύ μιλάμε για άλλα πράγματα, εκείνα που συζητάνε οι φίλοι. Αν μιλήσουμε για επαγγελματικά, τότε θα αναφερθούμε σε επιχειρηματικές ιδέες και μελλοντικές επενδύσεις. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα δώσει μια καλή συμβουλή ο ένας στον άλλο, τίποτα περισσότερο”, υποστηρίζει ο Νίκος.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στα αυτοκίνητα. Όνειρό του ήταν να αποκτήσει μια Aston Martin. Και τα κατάφερε. Αλλά ο τύπος θεώρησε προκλητικό να δίνει 300.000€ για ένα αυτοκίνητο εν μέσω της οικονομικής κρίσης. ”Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παιδικό όνειρο, αλλά δεν σου κρύβω ότι δεν το χάρηκα πάρα πολύ. Με κυνήγησαν πολύ και μου έκαναν άσχημη κριτική τα Μέσα Ενημέρωσης. Ακόμη και τώρα δεν το χαίρομαι, δεν το κυκλοφορώ. Αυτό είναι ένα τίμημα της δουλειάς μου, να μπορείς να αποκτήσεις κάτι που το θέλεις πολύ και να μην μπορείς να το χαρείς. Η αλήθεια είναι ότι η παραγγελία είχε γίνει προ κρίσης. Άλλωστε, δεν είμαι ιδιαίτερα σπάταλος σε κάτι άλλο εκτός από αυτό που αγαπώ από μικρός, τα αυτοκίνητα”, παραδέχεται.

Read More

And More