Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.10.2010 | 12:09

Τον άφησε ελέυθερο η αστυνομία ενώ ήταν βιαστής! Βίασε άλλες 2 κοπέλες!

Τον άφησε ελέυθερο η αστυνομία ενώ ήταν βιαστής! Βίασε άλλες 2 κοπέλες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος στη Κέρκυρα κατάφερε να βιάσει τρεις κοπέλες με την ανοχή της αστυνομίας. Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η πρώτη κοπέλα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον άνδρα είναι μία τουρίστρια από τη Βρετανία  η οποία τον αναγνώρισε το ίδιο βράδυ, από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί στην Κέρκυρα. Βλέπεις ήταν γνωστός στο τμήμα για τις εγκληματικές του πράξεις.

Όμως, αντί να τον συλλάβουν, η Εισαγγελία διέταξε να γίνει προανάκριση! Κι ας ζητούσε -μάταια- η τουρίστρια μέσω του δικηγόρου της, να τον συλλάβουν άμεσα οι αστυνομικοί...28 μέρες μετά την καταγγελία της πρώτης κοπέλας, το σκηνικό επαναλαμβάνεται.

Το δεύτερο θύμα περιγράφει στη συγκλονιστική κατάθεσή του: "Με χτύπησε τρεις φορές στο πρόσωπο με γροθιές και στη συνέχεια μου έδειξε ένα μαχαίρι. Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με βίασε τέσσερις φορές. Την ώρα που με βίαζε με έγραφε στο κινητό... Μου έδειξε βίντεο από το βιασμό μιας άλλης κοπέλας".
Και το δεύτερο θύμα αναγνωρίζει το δράστη από τις φωτογραφίες όμως και πάλι, δεν τον συλλαμβάνουν!

Εκείνος, που είναι γνωστός στις Αρχές από παλαιότερη αξιόποινη δράση του και μπαινοβγαίνει στο τμήμα για να δίνει το παρών, δεν ανακρίνεται καν για τη δεύτερη υπόθεση! Στις 19 Αυγούστου πέφτει θύμα βιασμού και τρίτη κοπέλα. Όταν πια οι αρχές τον συλλαμβάνουν, ο άνδρας ομολογεί τον έναν από τους τρεις βιασμούς...  Για την πρώτη κοπέλα λέει ότι "ήρθαν σε ερωτική επαφή συναινετικά" ενώ για την τρίτη αρνείται να απολογηθεί, για να συγκεντρώσει πρόσθετα στοιχεία.

Το γεγονός αυτό μας έκανε διεθνώς ρεζίλι. Η dailymail μιλάει για βιασμούς με ανοχή της αστυνομίας!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10