Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το μοναχικό πρωινό της παρουσιάστριας!

Η βάση της βρίσκεται σταθερά στη Θεσσαλονίκη όπου ζει ο σύζυγός της και τα δύο τους παιδιά. Οι υποχρεώσεις όμως της Βίκυς Χατζηβασιλείου, την υποχρεώνουν να βρίσκεται κάθε εβδομάδα για αρκετές ημέρες στην Αθήνα όπου γυρίζεται η εκπομπή της “Πάμε Πακέτο”.

Ο αποχωρισμός από τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Γιάννη Ακκά κάθε εβδομάδα, είναι πλέον ένα συνηθισμένο φαινόμενο για την ζωή του ζευγαριού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν νιώθει μοναξιά κάθε φορά που βρίσκεται μακριά από εκείνον και τους δύο γιους τους, Χρήστο και Ορφέα.

Η ίδια ωστόσο, φροντίζει να βρίσκει θετικά σημεία ακόμα και στις μοναχικές της στιγμές στο ξενοδοχείο όπου μένει, όπως για παράδειγμα το πλούσιο πρωινό που της προσφέρεται.


“Έχει και η μοναξιά του ξενοδοχείου του ενδιαφέρον της! Καλημέρα!” ευχήθηκε η παρουσιάστρια στους διαδικτυακούς της φίλους το πρωί της Παρασκευής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ξέρει να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής.

Ιδιαίτερα σήμερα μάλιστα που απόλαυσε το πρωινό της μέχρι και το τελευταίο ψίχουλο, όπως διαβεβαίωσε αργότερα με σχόλιο της!

Read More

And More