Βίκυ Καγιά: Βόλτα στα νότια προάστια λίγο πριν κλείσει τον πρώτο της μήνα ως μαμά! Φωτογραφίες

Η Βίκυ Καγιά είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει. Ο ερχομός της Bianca στον κόσμο, της κόρης που απέκτησε από τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, άλλαξε την ζωή της εντελώς όπως παραδέχεται σε δημόσιες δηλώσεις της και στην πρώτη της συνέντευξη στον ρόλο της μαμάς, στο περιοδικό Hello (δες περισσότερα εδώ).

“Τη θηλάζω και είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό. Είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού, αλλά δε νιώθω κουρασμένη. Έμαθα να την αλλάζω, να την κάνω μπάνιο, με τη βοήθεια φυσικά μιας ευγενέστατης μαίας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της μητρότητας, σοβαρό και σημαντικό ταυτόχρονα. Νιώθω την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος., δε θέλω να την πονάω καθόλου” λέει η ίδια χαρακτηριστικά στην συνέντευξή που ήδη σου αναφέραμε, για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Η Βίκυ Καγιά λόγω του θηλασμού δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την κόρη της, ενώ είναι ελάχιστες οι φόρες που καταφέρνει να αφιερώσει λίγο χρόνο μόνο στον εαυτό της. Η ίδια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί περιορισμένες επαγγελματικές δραστηριότητες, ενώ σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, όπως η μοναχική βόλτα της στα νότια προάστια πριν από λίγες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης βόλτας της στην Βουλιαγμένη την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Read More

And More