Victoria Beckham: “Η Harper είναι ένα μικρό αγοροκόριτσο”! Video

Μπορεί οι γονείς τους να είναι διάσημοι αλλά κάνουν ότι μπορούν για να τους προσφέρουν μια φυσιολογική ζωή. Αυτό υποστήριξε η Victoria Beckham μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για τα παιδιά της. Η σύζυγος του David Beckham, ενθουσιασμένη για την συνέντευξή της στο “The Ellen Show” μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παρασκήνια και την συνάντηση της με την γνωστή παρουσιάστρια on camera, μέσω του Instagram.


Φυσικά, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην μοναχοκόρη τους – το ζευγάρι είχε αποκτήσει ήδη τρεις γιους τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz πριν εκείνη έρθει στον κόσμο- την Harper που έχει εξελιχθεί σε μασκότ της οικογένειας. “Είναι φανταστική. Όλα τα παιδιά είναι. Δηλαδή, είναι πραγματικά πολύ καλά παιδιά. Δουλεύουν σκληρά με τα μαθήματά τους και το σχολείο. Είναι ευτυχισμένα και πολύ αστεία”, είπε η Victoria Beckham και στη συνέχεια αναφέρθηκε ξεχωριστά στην τριών ετών Harper.


“Είναι ένα μικρό αγοροκόριτσο. Ξέρεις, μπορεί να αγαπάει τα φορέματά της, αλλά από την άλλη λατρεύει να φοράει τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια και να βγαίνει στον κήπο για να παίξει με τα αγόρια και να τρέξει και να λερωθεί κι αυτό νομίζω είναι εκπληκτικό”, είπε η περήφανη μητέρα.


Η ίδια μίλησε και για τον 16χρονο Brooklyn λέγοντας πως την γέμισε υπερηφάνια το γεγονός πως ο πρωτότοκος γιος των Beckham έχει αρχίσει να βγάζει τα δικά του χρήματα δουλεύοντας σε μία καφετέρια. “Δυο χρόνια τώρα δουλεύει σε μία καφετέρια κοντά στο σπίτι μας, πλένοντας πιάτα και ποτήρια και νομίζω ότι αυτό που κάνει είναι πολύ καλό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά μας να αναπτύξουν εργασιακή συνείδηση και να προσπαθούν να βοηθούν κι άλλους ανθρώπους” ανέφερε χαρακτηριστικά.


“Εγώ και ο David μπορεί να δουλεύουμε πολύ, αλλα τα παιδιά μας είναι το παν για εμάς και είμαστε συνέχεια παρόντες”, κατέληξε η ίδια.

Δες το βίντεο από την εκπομπή!

Read More

And More