Victoria Beckham: Πούλησε ρούχα της κόρης της και προκάλεσε… φρενίτιδα στο Λονδίνο!

Την απόφαση να δωρίσει 25 συνολάκια της Harper Beckham στον οργανισμό Save The Children’s για να πωληθούν στο πλαίσιο του Fashion Saves Lives Sale που διοργάνωσε, πήρε η Victoria Beckham.

Η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων έδωσε 25 επώνυμα συνολάκια της μικρής της κόρης 24 από τα οποία σήμερα πωλήθηκαν σε κατάστημα του Λονδίνου. Και πωλήθηκαν όλα σε μόλις 40 λεπτά. Το τελευταίο σύνολο θα πωληθεί σε τηλεφωνική δημοπρασία.

Όπως φαίνεται μάλλον και η κόρη της Victoria Beckham είναι fashion icon από… κούνια, αφού έξω από το κατάστημα είχαν σχηματιστεί ουρές από γονείς που ήθελαν να ντύσουν τα παιδιά τους όπως εκείνη.


Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Το πρώτο κομμάτι που πουλήθηκε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ήταν ένα ροδακινί φόρεμα Chloe που μια μητέρα αγόρασε για την 8 μηνών κόρη της, παρόλου που της είναι μεγάλο. Το φόρεμα κόστισε 150 λίρες Αγγλίας, ενώ τα περισσότερα χρήματα που κόστισε ένα σύνολο από την γκαρνταρόμπα της Harper Beckham, για τους ξετρελαμένους fan της οικογένειας ήταν 500 αγγλικές λίρες.

“Πίστευα ότι δεν θα προλάβαινα αλλά ευτυχώς τα κατάφερα να αποκτήσω αυτό το τέλειο φορεματάκι. Θα το φορέσω στην μικρή μου, ακόμα κι αν δεν της κάνει ακόμα. Νιώθω τέλεια που το κρατάω, είμαι μεγάλη fan της Victoria και νιώθω ενθουσιασμένη” είπε στην FEMAIL η 25 χρονη Rachel Hilton, η πρώτη που απέκτησε ένα από τα σύνολα της Harper Beckham.


Read More

And More