Μ.Βιντιάδης: “Η Ελένη φέτος δεν θα έλθει ούτε δεύτερη”!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την Ελένη Μενεγάκη έδωσε ο Μεγακλής Βινιτάδης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόβλημα με το αλκόολ που είχε αντιμετωπίσει.

Ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας αποκάλυψε στο “TV Weekend”, ότι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη χρειάζεται αλλαγές που δεν έγιναν και πλήρη ανανέωση. “Η Ελένη πρέπει να αλλάξει concept και περιοχόμενο, γιατί έχει κουράσει.”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι η εκπομπή “Καφές με την Ελένη” ήταν μια από τα ίδια.
Ο γνωστός σκηνοθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν είδε καμιά προσπάθεια για αλλαγή. “Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην εκπομπή. Ή αυτό μπορούν να κάνουν μόνο ή αυτό τους βολεύει για να μην κουράζονται”, είπε για την εκπομπή, συμπληρώνοντας το εξής: “Φέτος η Ελένη δεν θα έχει την πρωτιά. Φοβάμαι ότι δεν θα βγει ούτε… δεύτερη”.
Ακόμη, όσον αφορά τις φωτογραφίες προσωπικών στιγμών της γνωστής παρουσιάστριας, που κυκλοφόρησαν όλο το καλοκαίρι, ο Μεγακλής Βιντιάδης σημειώνει ότι οι φωτογραφίες δεν βγήκαν από μόνες τους και είναι συχνό φαινόμενο, οι παρουσιαστές πριν την πρεμιέρα τους να επιδιώκουν να ακούγονται θετικά ή αρνητικά σχόλια.
Τέλος, για το πρόβλημα με το ποτό που είχε για κάποιο χρονικό διάστημα στο παρελθόν, ο ίδιος παραδέχεται ότι έφθασε μέχρι τα πρόθυρα του αλκοολισμού. “Για μεγάλο χρονικό διάστημα έπινα κάθε βράδυ ενάμιση μπουκάλι ουίσκι και δεν μεθούσα”, αποκαλύπτει. Ωστόσο, αναφέρει πως αυτό γινόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν, αλλά με την βοήθεια της συζύγου του κατάφερε να κόψει τελείως το ποτό.

Read More

And More