Ο Δημήτρης Βλάχος αποκαλύπτει στο TLIFE σε ποιους θα κάνει φάρσες!

Για τον ρόλο που θα έχει στην εκπομπή που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου, την νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και τα σχέδια που έχει για τις καλοκαιρινές του διακοπές, μίλησε ο Δημήτηρης Βλάχος στο TL!FE!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει τον Δημήτρη Βλάχο σε ρόλο… φαρσέρ, αφού θα συμπαρουσιάζει με τον Σάββα Πούμπουρα μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή στον ANT1, που θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό, τις φάρσες! “Είναι ένα κόνσεπτ που μπορώ να υποστηρίξω, δεν είναι κάτι έξω από τα νερά μου”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Το είδος των εκπομπών που προβάλλονταν στο παρελθόν και είχαν στηριχτεί στην ίδια ιδέα, θεωρείται πετυχημένη συνταγή, αφού είχαν κερδίσει τόσο το τηλεοπτικό κοινό, και ανάμεσά σε αυτό και τον Δημήτρη. “Παλαιότερα, διάφορες εκπομπές που είχαν γίνει κατά καιρούς με φάρσες, είναι οι εκπομπές που παρακολουθούσα συνέχεια και μου αρέσανε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά “Ελεύθερος και ωραίος”, του Πάνου Αμαρατίδη που θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι. Συμπρωταγωνιστές του θα είναι ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Θάλεια Ματίκα, ο Μέμος Μπεγνής, και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Στο θεατρικό σανίδι, αν και έχει δεχτεί προτάσεις, μάλλον δεν θα τον δούμε λόγω φόρτου εργασίας.

Προς το παρόν, ο Δημήτρης Βλάχος γεμίζει τις μπαταρίες του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η Σκιάθος ήταν ο πρώτος καλοκαιρινός του προορισμός, ενώ το επόμενο διάστημα δηλώνει πως “όλα είναι ανοιχτά”, κι ελπίζει να καταφέρει να γυρίσει την Κρήτη με τη μηχανή του!

Read More

And More