Στα δικαστήρια ο Tiger Woods με την πρώην σύζυγο!

Τυπικές φαίνεται πως είναι πλέον οι σχέσεις του Τiger Woods με την πρώην σύζυγό του Elin Nordegren, αφού οι δυο τους κατέληξαν σε δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο τους και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν με τους δικηγόρους τους σε δικαστική αίθουσα στην πόλη του Παναμά στην Φλώριντα και δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Σύμφωνα, μάλιστα με το ΤΜΖ, η Elin Nordegren βρέθηκε στο δικαστήριο με οκτώ δικηγόρους, όπου και παρέδωσε την τριών σελίδων αίτηση διαζυγίου.
Το διάσημο διαζύγιο που φαίνεται πως κόστισε 397.50 δολάρια έχει αποτελέσει το βασικό θέμα συζήτησης στους κοσμικούς κύκλους.
Σύμφωνα με τα χαρτιά του διαζυγίου, ο χωρισμός τους ολοκληρώθηκε στις 3 με 4 Ιουλίου. Μέχρι στιγμής και οι δυο τους έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα προσαρμογής μετά το διαζύγιο όσον αφορά την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν απέναντι στα παιδιά, όπως ορίζει ο νόμος.
Η επιμέλεια των παιδιών αποτελέι το βασικό θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ των δικηγόρων και των δυο πλευρών, όπως όλα δείχνουν, όμως, τα παιδιά θα μείνουν με την μητέρα τους. Η Nordegren, μάλιστα, σκέφτεται να επιστρέψει στη Σουηδία.
Όσο για τον Tiger Woods θα έχει συχνή επαφή με τα παιδιά του, αλλά δεν θα μπορεί να τους γνωρίσει κάθε νέο δεσμό που κάνει.

Read More

And More