Σ. Χαριτάτος και Γ. Καραμέρος στο “Αξίζει να το ζεις”!

Με μια θεαματική είσοδο και γεμάτη χιούμορ ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”. Το αχτύπητο δίδυμο Καραμέρος- Χαριτάτος ανέλαβε για λίγο τα ηνία της εκπομπής και αντί να τους παρουσιάσει η Τατιάνα, η οικοδέσποινα της εκπομπής, υποδέχτηκαν εκείνοι την Τατιάνα.

”Θα αργήσει να έρθει λίγο η Τατιάνα στην εκπομπή. Είναι μια χαρά, να μην ανησυχεί κανείς. Απλά έχει πάει να κάνει έναν έλεγχο. Έγινε ένα τεστ και βγήκε θετικό και είναι εδώ να μας πει τι έγινε” Με αυτό τον πρόλογο υποδέχτηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι την Τατιάνα.

Ο Σπύρος Χαριτάτος, μετά από ερώτηση της Τατιάνας μίλησε και για τα όσα είπε είπε στο Θέμο σχετικά με την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά: “Άρχισα να μιλάω για τα θέματα που μας αφορούν όλους, δεν γνώριζα ότι αυτό το πράγμα είναι υπό περιορισμό ή υπο έλεγχο μιας επικοινωνιακής λογικής ή όχι δεν ξέρω τι ήταν. Δεν έχω καμία εμπάθεια, κανένα μίσος και φυσικά επειδή έχω δικό μου άνθρωπο που έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με τραγική κατάληξη σε παρόμοια κατάσταση, είμαι ο τελευταίος σε αυτό το μάταιο κόσμο που θα τολμούσα να δημιουργήσω μια δυσάρεστη εντύπωση. Τώρα αν βολεύει κάποιους φίλους σε εισαγωγικά ή χωρίς να παίξουν επικοινωνιακές τακτικές που δεν αφορούν αυτά τα δύο παιδιά σε καμία περίπτωση, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.”

Ο Γιώργος Καραμέρος μίλησε και για την εσωστρέφεια της τηλεόρασης και΄για το πόσο σύντομα θα την βαρεθεί ο κόσμος αν δεν αλλάξουν τακτική τα τηλεοπτικά πρόσωπα ώστε να ασχοληθούν πραγματικά με τα προβλήματα των τηλεθεατών.

Δες αποσπάσματα απά το “Αξίζει να το ζεις!”:

Read More

And More