Μ. Χατζηγιάννης: Μιλάει πρώτη φορά για τη Ζ. Μακρυπούλια!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να μιλήσει για όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα για εκείνον και τη Ζέτα Μακρυπούλια: ”Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά για εμένα. Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Ζέτας αλλά έκανα διακοπές στη Πάρο με την παρέα μου κι εκείνη με τη δική της. Φυσικό ήταν να συναντηθούμε. Θα ήταν αστείο να κάνουμε σενάρια αντί να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας”, δηλώνει στο περιοδικό People.

Στην προσωπική του ζωή αναφέρει πως είναι πολύ καλά. Στις σχέσεις του, του αρέσει η εναλλαγή των ρόλων κι έχει υπάρξει και μέντορας αλλά και μαθητής. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια είναι η γνώμη του που ανήκει στη λίστα με τους πλουσιότερους Έλληνες, είπε: ”Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια λίστα. Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιος τη βγάζει και με ποια κριτήρια. Πέρα από την πλάκα όμως, μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μου έμαθε να σέβομαι τα χρήματα που κερδίζω δουλεύοντας τόσα χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει πλούσιο”.

Ο τραγουδιστής μιλάει και για το συμβόλαιό του με τη γερμανική Universal. ”Δεν είναι κάτι που συνέβη ξαφνικά, είναι κάτι που προέκυψε έπειτα από χρόνια συζητήσεων και σκέψεων. Για μένα είναι πολύ τιμητικό το ότι μια μεγάλη εταιρεία δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και τις δυνατότητές μου και μου προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τόσο μεγάλο κοινό. Μόλις τελειώσαμε το promotion για το Everyone Dance που είναι διασκευή του Χέρια Ψηλά. Αυτό θα είναι το πρώτο single του άλμπουμ Mihalis που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία. Αλλά είναι υπερβολή να μιλάμε για διεθνή καριέρα”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More