Β. Χατζηβασιλείου: Στο Ντουμπάι για beach volley και ψώνια!

Η Βίκυ Χατζηβασίλειου εδώ και τρεις μέρες βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι μαζί με τη μητέρα της, Χρύσα. Η μητέρα της παρουσιάστριας ήθελε πάντα να κάνει αυτό το ταξίδι κι έτσι η Βίκυ δεν θέλησε να της χαλάσει το χατίρι. ”Πάντα ήθελα να κάνω αυτό το δώρο στη μαμά μου.

Ένα ταξίδι στο Ντουμπάι που το ονειρευόμουν χρόνια. Οι συγκυρίες είναι ιδανικές επειδή συμμετέχω σε ένα τουρνουά beach volley και ο τελικός διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ήταν η τέλεια ευκαιρία”, δηλώνει η παρουσιάστρια στη Reallife.

Αναχώρησαν τη Παρασκευή το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Η Βίκυ αγωνίζεται σε μία από τις ομάδες του Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις της ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ενώ έχει λάβει μέρος και σε πολλά διεθνή τουρνουά.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το βόλεϋ. Σε αυτό εξάλλου οφείλει και την υπέροχη σιλουέτα της. Πέρα από τον αγώνα όμως, θα ξεκλέψει και λίγο χρόνο για shopping αλλά και για δώρα που θα δώσει στους φίλους και την οικογένειά της.

Read More

And More