Λαμπερός γάμος για την Τότα Χατζοπούλου στη Δράμα!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η σύμβουλος για θέματα υγείας του ΔΣ του “Ερρίκος Ντυνάν” Τότα Χατζοπούλου με τον αγαπημένο της Λουκά Γερολαίμου, που είναι επιχειρηματίας από την Κύπρο. Το ζευγάρι επέλεξε τη Δράμα για το γάμο του και το μυστήριο έγινε στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στη Δράμα για να ευχηθούν στην Τότα και τον Λουκά. Και παρά τον βροχερό καιρό το λαμπερό ζευγάρι έμοιαζε πιο όμορφο και ευτυχισμένο από ποτέ. Οι μελλόνυμφοι έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι και κατευθύνθηκαν προς το ναό.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό με δαντέλα σε ίσια γραμμή που κολάκευε τις τέλειες αναλογίες της. Τα μαλλιά και την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο Τρύφων Σαμαράς, ενώ, το πέπλο και τα μοναδικά σκουλαρίκια της έδιναν ένα πριγκιπικό στυλ.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία με μια ασημί Mercedes στολισμένη με λουλούδια και σ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, οι δυο τους αντάλλασαν χαρούμενες ματιές. Μόλις βγήκαν από την εκκλησία το ρύζι έπεφτε άφθονο.
Μετά το γάμο ακολούθησε δαξίωση στο κέντρο διασκέδασης “Νησάκι”, όπου όλα ήταν άψογα οργανωμένα από τους γονείς της νύφης. Το γλέντι δεν άργησε να φουντώσει και το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο στη Δράμα:

Read More

And More