Χρ. Χολίδης: Από παίκτης του μπάσκετ… λαϊκός τραγουδιστής!

Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν ο Χρήστος Χολίδης. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του ως τραγουδιστής, για το ”Just the two of us”, την παρτενέρ του, Μαρία Μπεκατώρου αλλά και για την κριτική επιτροπή του Show.

Άφησε το μπάσκετ που είναι η μεγάλη του αγάπη και άρχισε το τραγούδι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν το μετάνιωσε. ”Δεν πιστεύω πως η δουλειά του τραγουδιστή είναι ένα επάγγελμα που έχει την ίδια βαρύτητα με την δουλειά του γιατρού. Προσφέρουμε όμως χαρά στον κόσμο. Για μένα το τραγούδι ήρθε ξαφνικά στην ζωή μου πριν 3-4 χρόνια αποφάσισα να κάνω στροφή στην καριέρα μου και από παίκτης του μπάσκετ να προσπαθήσω να τραγουδήσω. Έχω πει πως αν αύριο μου πουν “σταματάς” δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξεκίνησα από το μηδέν και κατάφερα περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα”.

Για το show που συμμετέχει είπε: ”Eκεί είμαστε για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Η κριτική επιτροπή καλό θα ήταν να μην κρίνει το τελικό αποτέλεσμα αλλά την προσπάθεια. Για να καταλάβουν οι άνθρωποι τις κριτικής επιτροπής πόσο δύσκολο έιναι αυτό που κάνουν θα πρότεινα η Αθηναϊδα και η Λυδία κάποια Κυριακή να πιάσουν το μικρόφωνο και να τραγουδήσουν για να μπουν στην θέση όλων των παιδιών που πατάνε το πόδι τους πρώτη φορά σ’ ένα stage. Και οι κριτές έχουν το άγχος τους το καταλαβαίνω αλλά κυρίως τα δύο κορίτσια της κριτικής θα έπρεπε να σκέφτονται όλες τις παραμέτρους πριν βαθμολογήσουν τα ζευγάρια”

Όσον αφορά την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου, αποκάλυψε πως προσπαθεί σκληρά. ”Η Μαρία είναι πολύ εργατική. Προσπαθεί σκληρά και έχει και αγωνία. Είναι από τα παιδιά που δεν έχει καμία σχέση με την μουσική και είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτά τα παιδιά. Βλέπω πως όπως και οι άλλοι προσπαθούν πάρα πολύ έτσι προσπαθεί και η ίδια”.

Read More

And More