Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.11.2010 | 19:20

Ο άνδρας που έγινε... ταλαντούχα χορεύτρια!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σήμερα στην εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'' παρουσιάστηκε μια συνέντευξη αλλιώτικη από τις άλλες, ήταν μια εξομολόγηση καρδιάς από μια γυναίκα που ζούσε παγιδευμένη στο σώμα ενός άνδρα. Η Μυρτώ Κοντωνή ήταν ένα αγόρι που όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου και να γίνει γυναίκα. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να ασχοληθεί με το χορό. Σπούδασε στην κρατική σχολή ορχηστρικής τέχνης και τα τελευταία 10 χρόνια σνήκει στην χοροθεατρική ομάδα Οκτάνα που έχει δημιουργήσει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

''Αποφάσισα να αλλάξω όταν πια έπρεπε να αποφασίσω εαν έπρεπε να αλλάξω ή να πεθάνω. Δεν ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση απλά η διαδικασία ήταν επώδυνη και δύσκολη. Έπρεπε να ενημερώσω τον κόσμο για αυτό που θα έκανα, τους δικούς μου την οικογένεια μου. Έκανα κάποιους μήνες ψυχανάλυση το αποφάσισα και το έκανα. Στην απόφαση μου, μου στάθηκαν όλοι. Οι περισσότεροι μου είπαν ότι θα είναι μαζί μου και στο ταξίδι και στην επιστροφή και έτσι έγινε'', είπε

''Από 9 χρονών ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το χορό. Με αυτό άρχισα να ασχολούμαι, αυτό σπούδασα αφού αποφοίτησα από τη σχολή και άρχισα να εργάζομαι. Τον Κωνσταντίνο Ρήγο τον γνώρισα όταν αποφοιτούσα από την κρατική σχολή ορχηστρικής τέχνης όπου ήταν καλεσμένος της σχολής μου για να χορογραφήσει ένα κομμάτι για την παράσταση της σχολής. Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας και μόλις αποφοίτησα από τη σχολή συνέχισα να εργάζομαι μαζί του στο κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος όπου εκεί αυτός ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής εκεί από το 2000 και έκτοτε δεν σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε''.

Δες το βίντεο:Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10