Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει γενέθλια! Πόσων χρονών γίνεται;

Συνήθως είναι μία ημέρα που τον κάνει να αισθάνεται κάπως “μουδιασμένος”, αλλά αυτή τη φορά, όπως σχολίασε ο ίδιος μέσω των social media οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός και ευλογημένος. Αυτή η ημέρα βλέπεις, είναι η ημέρα που ο Χρήστος Βασιλόπουλος μεγάλωσε έναν ακόμη χρόνο.

Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στο Los Angeles, έχει γενέθλια. Σήμερα συμπλήρωσε τα 37 του χρόνια ζωής και θέλησε μέσω Instagram να στείλει το μήνυμα του για αυτή την ημέρα, να εκφράσει τα συναισθήματά του και να πει το δικό του “ευχαριστώ” στα αγαπημένα του πρόσωπα.


“Η ζωή είναι υπέροχη όταν είσαι υγιής, όταν οι φίλοι σου σε αγαπούν πραγματικά, όταν χτυπά το κουδούνι σου και ανοίγεις και λαμβάνεις ένα δώρο έκπληξη από ένας ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου, όταν η μαμά σου σου λέει ότι είναι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και ότι σύντομα όλοι θα πιστεύουν στο δικό σου όραμα, όταν κάνεις μεγάλα όνειρα παρά τις δυσκολίες! Σας ευχαριστώ όλοις που με κάνετε να νιώσω ξεχωριστός την ημέρα των γενεθλίων μου, μια ημέρα που συνήθως νιώθω μουδιασμένος. Είμαι ευλογημένος στα 37α γενέθλια μου”, έγραψε ο γοητευτικός ηθοποιός δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία του!

Read More

And More