Άγρια κόντρα μεταξύ της Χρυσηίδας Δημουλίδου και του Αύγουστου Κορτώ στο Facebook!

Μια έντονη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στα social media μετά την πρόσφατη απονομή βραβείων βιβλίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η Χρυσηΐδα Δημουλίδου θέλησε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook να κάνει μια αναφορά στα βραβεία και στον φετινό και περσινό νικητή της κατηγορίας του ελληνικού μυθιστορήματος.

“Πέρυσι συγγραφέας του αναγνωστικού κοινού αναδείχτηκε ο Αύγουστος Κορτώ με ένα βιβλίο που αναφερόταν στην ζωή της μητέρας του. Φέτος συγγραφέας του αναγνωστικού κοινού αναδείχτηκε ο Χρήστος Χωμενίδης με ένα βιβλίο που αναφερόταν στην ζωή της μητέρας του. Ξεκινώ αμέσως την βιογραφία της μητέρας μου…”, έγραψε η συγγραφέας σχολιάζοντας τα βραβεία.

Η απάντηση ήρθε άμεσα και με σκληρή γλώσσα από τον Αύγουστο Κορτώ που αναδημοσιεύοντας τα λόγια της Χρυσηΐδας Δημουλίδου έκανε το δικό του σχόλιο για το συγγραφικό έργο της. “‘Η μάνα της λασπουριάς’: μια γυναίκα σούρνεται στα καταγώγια της απαγορευμένης ηδονής, και αφηγείται την πολυτάραχη, παθιασμένη ζωή της. Έρωτες φτηνοί σαν ελενίτ, φιλιά βρόμικα σαν πιτόγυρο από κάδο, μυστικά που σκοτώνουν και παχαίνουν. Μια κατάδυση στον βόρβορο του αγοραίου έρωτα και της νύχτας. Απαγορεύεται αυστηρά σε ανηλίκους, ενήλικες, ζώντες και νεκρούς.”, έγραψε ο συγγραφέας.

Φυσικά την κόντρα μεταξύ τους ανέλαβαν να συνεχίσουν κάτω από το post τόσο της Χρυσηΐδας Δημουλίδου όσο και του Αύγουστου Κορτώ, οι θαυμαστές τους που συνέχιζαν να “λογαμαχουν” στα σχόλια για ώρες. Αξίζει να σημειωθεί πώς τόσο η Χρυσηΐδα Δημουλίδου όσο και ο Αύγουστος Κορτώ βρέθηκαν στην συγκεκριμένη απονομή βραβείων.

Read More

And More