Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.07.2010 | 19:20

Έπαρχος Λήμνου στο ΤLIFE: ''Ο Ζαγορίτης ήρθε εδώ για διασκέδαση''!

Έπαρχος Λήμνου στο ΤLIFE: ''Ο Ζαγορίτης ήρθε εδώ για διασκέδαση''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H μετάθεση του Γεράσιμου Ζαγορίτη στη Λήμνο, ως τιμωρία για τις ερωτικές του περιπτύξεις με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο, έχει κάνει τους κατοίκους του νησιού έξαλλους. Υποστηρίζουν πως το νησί τους δεν είναι τόπος εξορίας αλλά διασκέδασης και πως η μετάθεση του ναύτη εκεί μόνο καλό μπορεί να του κάνει.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Έπαρχο της Λήμνου, κύριο Δημήτρη Σάραγκα ο οποίος μας είπε: ''Είναι ευπρόσδεκτο το παιδί και του εύχομαι να περάσει πολύ καλά. Δεν είναι όμως δυνατόν η μετάθεση ενός παιδιού στο νησί μας, να γίνεται με την έννοια της εξορίας και της τιμωρίας. Η Λήμνος εδώ και πολλά χρόνια  αποτελεί έναν τέλειο τουριστικό προορισμό. Τέτοιες ενέργεις είναι επιπόλαιες γιατί χαρακτηρίζουν το νησί μας σαν τόπο εξορίας τώρα που είναι η μεγαλύτερη τουριστική περίοδος. Εκτός αν επειδή είναι επώνυμος, έστειλαν το παλικάρι εδώ για να περάσει καλά. Μας δυσφημούν. Δεν έχω δει ακόμα τον Γεράσιμο, θα επιδιώξω να τον δω αλλά εδώ είναι τόπος διασκέδασης''.

Ο κύριος Σάραγκας όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του νησιού είναι αγανακτισμένοι με αυτό το γεγονός. ''Τέτοιες ενέργειες δεν βοηθούν τον τόπο. Εδώ έχουμε τόσες ομορφιές. Δεν μπορούν να λένε ότι τον έστειλαν εδώ για εξορία'', συμπληρώνει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10