Ζωή Λάσκαρη – Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δεν θα πιστεύεις πόσα χρόνια γάμου συμπλήρωσαν!

Ήταν το 1976 όταν γνωρίστηκαν η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο γραφείο του δικηγόπου όπου η “Ζωίτσα” βρέθηκε τότε σαν πελάτισα. Ένα δείπνο στην Πλάκα και τέσσερις μήνες αργότερα η λαμπερή ηθοποιός ανεβαίνει στο πλάι του τα σκαλιά της εκκλησίας. Ήταν στις 21 Ιουνίου του 1976 και 39 χρόνια αργότερα οι δυο τους παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Η επέτειος του γάμου της ήταν πριν από λίγες ημέρες, και σήμερα η κόρη τους Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τους αφιέρωσε μια φωτογραφία μέσω Instagram για να τους ευχηθεί να συνεχίσουν ευτυχισμένοι την κοινή τους ζωή.

Zoe&Alexandros=39 years..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mariaelenizoi Lykourezou (@melykou) στις

Η Ζωή Λάσκαρη δήλωσε μια μέρα πριν την 39η επέτειό τους στην δημοσιογράφο Λένα Παπαδημητρίου και το BHMAgazino, για τον γάμο τους: “Είμαι ευτυχής που κράτησε αυτός ο γάμος. Οταν παντρευτήκαμε έβαζαν στοιχήματα ότι με τη “σταρ” δεν θα κρατήσει. Θέλει βέβαια δύο αυτό το παιχνίδι για να πετύχει”.

Και όπως δείχνει ο χρόνος της κοινής τους ζωής που εξακολουθεί να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και περισσότερο, στην δική τους περίπτωση το “παιχνίδι” πέτυχε.

Read More

And More