Ελ. Ζουγανέλη: “Πάντα είμαι έτοιμη να ερωτευτώ”

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη κάνει τα πρώτα της βήματα στην δισκογραφία έχοντας το πλεονέκτημα ότι είναι κόρη του μπαμπά της! Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους πολύ αγαπητούς ανθρώπους της εγχώριας showbiz ωστόσο η αναπόφευκτη σύγκριση μαζί του δεν την ενοχλεί. “Οι άνθρωποι που μας προσεγγίζουν μας λένε ότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα και θαυμάζουν και τους δύο μας ξεχωριστά”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα.

Ο μπαμπάς της τις δίνει συμβουλές κυρίως για τα προωσπικά της και είναι σαν όλους τους άλλους γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους. “Μου λέει πάντα να είμαι δυνατή, να βουτάω μέσα στη ζωή με αισιοδοξία και χαρά, να μη φοβάμαι κανέναν και τίποτα”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η Ελεονώρα περνά μία πολύ έντονη επαγγελματική περίοδο λόγω της προώθησης του τελευταίου της CD “Έξοδος 2” και τις εμφανίσεις που ετοιμάζει στο Σταυρό του Νότου στα μέσα Οκτωβρίου. Το ίδιο έντονη είναι και η προσωπική της ζωή αφού όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Down Town. “Τον χωρισμό, σαν γεγονός, τον ξεπερνά εύκολα. Το δύσκολο είναι να ξαναρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου απ’ την αρχή, σε καινούριες βάσεις”, δηλώνει στη συνέχεια.

Ωστόσο, η αισίοδοξη φύση της δεν τη αφήνει να κάνει κακές σκέψεις. Παρόλο που παραδέχεται ότι είανι σε κατάσταση που κλαίει μόνιμα δηλώνει έτοιμη για έναν νέο έρωτα: “Πάντα είμαι έτοιμη να ερωτευτώ. Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις της ζωής κι ο έρωτας είναι ένα σπάνιο γεγονός που δεν πρέπει να του λες όχι.”

Read More

And More