Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό βίντεο από τα ακροβατικά στη θάλασσα

Τις καλύτερες διακοπές της ζωής της συνεχίζει να απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός βρίσκεται μαζί με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο στις Μαλδίβες όπου ταξίδεψαν με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει κάνει να ζηλέψουμε με τον προορισμό που επέλεξε. Αυτή τη φορά, η όμορφη Αθηνά μας έχει μεταφέρει σε καλοκαιρινό mood μέσα από το instagram της αφού δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από το μέρος που αποκαλεί “παράδεισο”.

Ανάμεσα σε άλλα, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε κι ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά και βουτιές στη θάλασσα. Λίγες ώρες νωρίτερα δοκίμασε να κάνει scuba diving στα μαγικά αυτά νερά.

Από το πρόγραμμά της όμως δεν λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης όπου απλά χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Παράλληλα, σε πολλές από τις εξορμήσεις τις στις Μαλδίβες επιλέγει να φοράει τα κοσμήματα από την συλλογή που υπογράφει συνδυάζοντας έτσι την δουλειά με τη διασκέδαση.

Read More

And More