Αθηνά Οικονομάκου: Το τραγούδι που της έχει γίνει εμμονή και οι καθημερινές στιγμές της!

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει όταν έχει κενό από τα γυρίσματα ή τις παραστάσεις να φεύγει για κάποιο όμορφο προορισμό. Συνήθως μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Τι κάνει όμως η όμορφη ηθοποιός όταν δεν λείπε σε κάποια όμορφη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού και δεν έχει δουλειά στην τηλεόραση ή το θέατρο; Ασχολείται μ ετη νέα της αγάπη που είναι τα κοσμήματα που σχεδιάζει.

Φροντίζει να μοιράζεται συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τόσο τα νέα της σχέδια όσο και στιγμιότυπα μέσα από το ατελιέ της. Το εντυπωσιακό γραφείο της αλλά και οι ευχάριστες στιγμές που περνάει με τους συνεργάτες της ακόμα και κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων είναι κάποιες από τις τελευταίες της αναρτήσεις.


Τα backstage της φωτογράφισης μάλιστα τα “συνόδευσε” με το τραγούδι που της έχει γίνει εμμονή. Και όχι μόνο στην Αθηνά Οικονομάκου. Πρόκειται για το “Shape of you” του Ed Sheeran. Με το ίδιο κομμάτι “έντυσε” και ένα ακόμα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά από την προπόνησή της.


Είναι γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου λιώνει στη γυμναστική. Δεν είναι τυχαίο ότι διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Read More

And More