Aθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο με τον αγαπημένο της στη Μύκονο και η φωτό όπως δεν την έχεις ξαναδεί! [pics]

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, πανέμορφη και στυλάτη αλλά έχει και απίστευτο χιούμορ και της αρέσει να… τσαλακώνεται! Η Αθηνά Οικονομάκου, μπορεί να μοιράστηκε μαζί μας θεσπέσιες φωτογραφίες της από τις εξωτικές της διακοπές στις Μαλδίβες όπου ήταν στη μια ομορφότερη από την άλλη, αλλά τσακώσαμε ένα στιγμιότυπο από το Instagram story της που σίγουρα δε έχεις ξαναδεί ποτέ!

Η ηθοποιός δημοσίευσε βίντεο από την ώρα των γυρισμάτων για το σήριαλ που πρωταγωνιστεί στον Alpha, το “Ελα στη θέση μου, στο οποίο χαμογελάει …χωρίς δόντια! Το στιγμιότυπο είναι πολύ αστείο και δείχνει πόσο χιούμορ έχει η Αθηνά! Όπως ίσως κατάλαβες το… αποτέλεσμα που βλέπεις στην κατά τα άλλα όμορφη οδοντοστοιχεία της Αθηνάς είναι από την σοκολάτα υγείας που μόλις έφαγε.

Αμέσως μετά βέβαια μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες από την απόδρασή της στην αγαπημένη της Μύκονο όπου όπως είναι γνωστό έχει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος! Όπως πάντα η Αθηνά πόζαρε στις παραλίες της Μυκόνου με μπικίνι και ήταν απλά υπέροχη!

I’m just a beachy kinda girl#mykonos #vacation #beachstyle #islandlife #mystyle #bohogirl #seaside #mytravelgram #fashionblogger

A post shared by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on

Mykonos #longweekend #islandlover #cyclades #mykonos #gialos #travelblogger #travelphotography #inlove #summer2017 #greece #greekislands

A post shared by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on

Read More

And More