Αυγουστίνος Κούμουλος: Ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς Στο Καλό Γλυκιά μου συμπεθέρα είναι ερωτευμένος!

Αν και στο βιογραφικό του έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη φετινή τηλεοπτική σειρά του ANT1 Στο Καλό, Γλυκιά μου Συμπεθέρα. Ο Αυγουστίνος Κούμουλος, στα 28 του, νιώθει τυχερός για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο χώρο της υποκριτικής.

Είναι αρκετά ενεργός στα social media. «Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σίγουρα σκιαγραφείται μια εικόνα για την προσωπικότητα του καθενός. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν check–in ή θα δηλώσουν την άποψή τους για όλα στα social media, αλλά μπορεί να μοιραστώ κάποιο άρθρο που μου άρεσε, χωρίς αναγκαστικά να προβάλω τη δική μου θέση». Στη σελίδα του στο Facebook δημοσιεύει συχνά ρετρό –και όχι μόνο– φωτογραφίες με ρομαντική διάθεση. «Μου αρέσει ο ρομαντισμός και πιστεύω ότι είναι ένα στοιχείο που χρειάζεται να υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων, πόσο μάλλον στη σκληρή εποχή που βιώνουμε σήμερα».

Πώς τον έχει επηρεάσει η οικονομική και πολιτισμική κρίση που ζούμε; «Ζω στην Ελλάδα του 2017, οπότε με έχει επηρεάσει όπως κάθε μέσο Έλληνα. Αντιμετωπίζω αρκετές οικονομικές δυσκολίες όπως όλοι, αλλά αυτό δεν με φοβίζει. Το καλοκαίρι θα δουλέψω και πάλι σερβιτόρος, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο για να ζήσω πέρα από την κανονική μου δουλειά, έτσι χάνω χρόνο από τη μελέτη μου και από αυτό που θέλω να είμαι και να κάνω πραγματικά».

Επίσης, είναι πολιτικοποιημένος. «Το θεωρώ ανάγκη και χρέος μου να ασχολούμαι με όσα συμβαίνουν γύρω μου. Παρακολουθώ και έχω την άποψή μου. Είμαι πολιτικοποιημένος, αλλά δεν είμαι κομματοποιημένος». Του έχει περάσει η σκέψη να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό; «Θα έφευγα για να αποκτήσω εμπειρίες, αν παρουσιαζόταν μια καλή ευκαιρία, αλλά όχι για πάντα, παρόλο που θεωρώ πως η επαφή με διαφορετικές κουλτούρες διευρύνει τους ορίζοντες και κάνει μόνο καλό. Με σοκάρει το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι μου φεύγουν ως οικονομικοί μετανάστες και δεν ξέρουν πότε θα γυρίσουν». Όμως, όλες οι δυσκολίες είναι ένα μάθημα. «Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους. Υπάρχουν στιγμές που αγχώνομαι, μαυρίζω και σκοτεινιάζω, αλλά προσπαθώ να χαμογελάω και να διατηρώ την παιδικότητά μου».

Ο Φάνης που υποδύθηκε στη Συμπεθέρα ήταν ο κρυφός εραστής της αρραβωνιασμένης Νεφέλης. Θα έμπλεκε ποτέ σε τέτοια κατάσταση; «Νομίζω πως αυτές οι καταστάσεις συνήθως δεν έχουν αίσιο τέλος. Μπορεί, όμως, να μιλάμε για τον έρωτα της ζωής σου – και τότε ναι, να το διεκδικήσεις. Ό,τι και να λέμε, όταν ερωτεύεσαι, δεν υπάρχουν όρια».

Ο ίδιος, πάντως, αν και τονίζει πως δεν ερωτεύεται εύκολα, παραδέχεται πως αυτή την εποχή είναι ερωτευμένος, και μάλιστα συγκατοικεί με την αγαπημένη του, Στεφανία, ενώ τα μάτια του φωτίζονται όταν μιλά για εκείνη.

Το piercing και η cool εικόνα του με κάνουν να αναρωτηθώ πώς αντιμετωπίζει την προοπτική μιας παραδοσιακής οικογένειας. «Είμαι μάλλον παραδοσιακός. Θέλω να παντρευτώ, να κάνω παιδιά και κάποια στιγμή να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια. Ωστόσο θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να στηρίξω οικονομικά μια τέτοια προοπτική» λέει με ειλικρίνεια.

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More