Δέσποινα Καμπούρη: Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε την επόμενη μέρα του γάμου της και τι θα άλλαζε!

Η Δέσποινα Καμπούρη λάμπει από ευτυχία κάθε φοράει που μιλάει για τον σύζυγο της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και την κόρη τους, Έλενα. Η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και το εκμυστηρεύεται για ακόμη μία φορά μέσ από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Yes I do και την Μυρτώ Κάζη. Ανάμεσα σε άλλα, αναπολεί και την ημέρα του παραμυθένιου γάμου της και όλα όσα έκανε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια!

Ήσουν μια από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες νύφες που έχουμε δει ποτέ! Αναπολείς εκείνη τη μέρα;
Ναι πολύ! Είχαμε περάσει τόσο όμορφα που έχω σκεφτεί να κάνουμε ένα reunion του χρόνου στο νησί με όλους τους φίλους μας που είχαν έρθει στο γάμο μας. Ήταν μία μοναδική μέρα που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Αν είχες ένα μαγικό ραβδάκι τι θα άλλαζες τη μεγάλη μέρα; Μετάνιωσες για κάτι που δεν έκανες;
Το μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να άλλαζα είναι το χρώμα των μαλλιών μου. Θα τα ήθελα ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτά, όπως είναι τώρα για παράδειγμα. Σκέψου ότι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Όλα τα υπόλοιπα ήταν καλύτερα απ’ όσο φανταζόμουν!

Τι θυμάσαι περισσότερο από την προετοιμασία του γάμου σου;
Τις πρόβες στο ατελιέ των Μελή και Λάσκου. Κάθε μας συνάντηση ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την κούραση της ημέρας! Γελούσαμε, κάναμε πλάκες, βγάζαμε φωτογραφίες! Τι ωραίες στιγμές!

Και τι από εκείνη την ημέρα;
Θυμάμαι τα βουρκωμένα μάτια του μπαμπά μου τη στιγμή που με συνόδευε με τη βαρκούλα στο εκκλησάκι και την προσπάθειά μου να μην κλάψω κι εγώ… Θυμάμαι πολλούς ανθρώπους που ούτε καν γνώριζα να με περιμένουν κάτω από το δωμάτιο για να με δουν νύφη, να μου ευχηθούν και να με χειροκροτήσουν. Στο λέω και πάλι ανατριχιάζω από την αγάπη που μου έδωσαν απλόχερα οι κάτοικοι της Κύθνου.

Το επόμενο πρωί όταν άνοιξες τα μάτια σου, θυμάσαι ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη;

Να φάμε γρήγορα πρωινό για να πάμε για μπάνιο με τους φίλους μας! Ήταν σαν πενταήμερη!

Υπάρχει άραγε μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια;
Σεβασμός, κατανόηση, επικοινωνία και πραγματική αγάπη που ξεκίνησε από έναν δυνατό και αυθεντικό έρωτα. Αυτό δε μπορεί να στο πάρει κανείς!

Πώς μπορεί μια γυναίκα να μην χάσει το ρόλο της συζύγου, μπροστά στο μεγαλείο του ρόλου της μαμάς;
Χμ… Καλή ερώτηση. Συμβαίνει σε όλες τους πρώτους μήνες της μητρότητας. Έχει φροντίσει η φύση γι’ αυτό. Όλο το ενδιαφέρον της μαμάς συγκεντρώνεται στο μικρό της θαυματάκι! Αν ο άντρας έχει κατανόηση και υπομονή όλα θα επανέλθουν στα φυσιολογικά μετά από λίγο καιρό!

Read More

And More