Δέσποινα Βανδή: Δημιούργησε πάλι στην κουζίνα της [pic]

Μια αξιοζήλευτη πορεία στο τραγούδι έχει η Δέσποινα Βανδή την οποία συνδύασε όλα αυτά τα χρόνια με σημαντικές τηλεοπτικές συμμετοχές. Από την guest εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Δυο ξένοι”, την παρουσίαση της ελληνικής βραδιάς της Eurovision και του Madwalk μέχρι την παρουσία της ως κριτής σε talent show του Αντ1. Για συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν στο “The Voice of Greece” και φέτος στο Rising Star.

Μέσα σε όλα αυτά φέτος προστίθεται και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο θρυλικό μιούζικαλ “Mamma Mia”. Στην αρχή έτρεχε και δεν τα προλάβαινε όλα. Πλέον τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά και η ίδια καταφέρνει να βρει μερικές στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής. Και φυσικά να μπει και στην κουζίνα της που είναι το “βασίλειό” της. Η σπεσιαλιτέ της είναι το ζυμωτό ψωμί, για το οποίο μιλούν όλοι, αλλά και η σπανακόπιτα που φτιάχνει με φύλλο που ανοίγει η ίδια.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή έφτιαξε για την οικογένειά της κουλούρια Θεσσαλονίκης. Μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους και σημείωσε στη λεζάντα της: “Δημιουργία! Απόλαυση για μικρούς και μεγάλους!Το κακό είναι ότι θες να τα φας όλα!”

Read More

And More