Δέσποινα Βανδή: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Λήμνο!

Τα τρία τελευταία καλοκαίρια η Λήμνος αποτελεί μέρος των διακοππών της Δέσποινας Βανδή. Βέβαια, συνδυάζει την παραμονή της στο νησί και με live και δεν θα μπορούσε να παραλείψει και φέτος να κάνει το ίδιο. Η τραγουδίστρια, μετά τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές που πέρασε στην Κρήτη αλλά και τη βάφτιση του γιου της, έφυγε για το νέο της προορισμό.

Δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει εμφανίσεις με τα εντυπωσιακά κομμάτια από τη συλλογή ρούχων και αξεχουάρ που υπογράφει. Η Δέσποινα είναι το ιδανικό μόντελο για τα ρούχα της!


Παράλληλα με τις βόλτες της όμως στο όμορφο νησί του Αιγαίου χαίρεται και ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μία από αυτές ήταν και τα γενέθλια της κολλητής φίλης και επί πολλά χρόνια στενής συνεργάτιδας, Μαίρης Γεωργού.


Φυσικά, η Δέσποινα ανυπομονεί για την εμφάνισή της σε γνωστο στέκι του νησιού που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου. Μοιράστηκε μάλιστα μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από την αφίσα του live επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά το χιούμορ της.

Read More

And More