Δέσποινα Βανδή: Το “Mamma Mia” είναι η δεύτερη οικογένειά της!

Η Δέσποινα Βανδή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο θρυλικό μιούζικαλ “Mamma Mia”. Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να ήταν πολλοί έντονοι για εκείνη γιατί παράλληλα με την παράσταση στο Θέατρο Ακροπόλ κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά και ετοιμαζόταν για το Rising Star. Η αποδοχή του κόσμου όμως την έχει δικαιώσει και φυσικά η θεατρική της ομάδα έχει γίνει η δεύτερη οικογένειά της.

Οι συντελεστές του Mamma Mia έκοψαν την βασιλόπιτα το απόγευμα της Τετάρτης και ακολούθησε ένα μικρό πάρτι. Ανάμεσα σε άλλα, η Δέσποινα αναφέρθηκε και στην κανονική της οικογένεια και συγκεκριμένα στην κόρη της Μελίνα.

Η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει ταλέντο στη μουσική. Η σκνοθέτιδα της παράστασης, Θέμιδα Μαρσέλου αποκάλυψε: “Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάω για εκείνη, επειδή είναι μικρούλα και γιατί έχει χρόνο μπροστά για να σπουδάσει αυτό το πράγμα, αλλά είναι γεννημένη για αυτό. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι εξαιρετικό πλάσμα και έχει πάρα πολύ ταλέντο σε όλα! Τώρα τα λέω δίπλα στη μαμά της, αλλά τα έχω και πει ξανά…”.

Η κόρη μου έχει μάθει σχεδόν τα πάντα ). Νομίζω ότι μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε ρόλο εδώ μέσα από χορογραφίες μέχρι τραγούδια”, δήλωσε η Δέσποινα αναφορικά με την παράσταση. Στη συνέχεια, απάντησα αν τραγουδάει μαζί με την κόρη της και είπε: “Όταν εκείνη κάνει πρώτη φωνή, κάνω τις δεύτερες”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More