Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει πως δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα από την… επόμενη!

Η ειλικρίνεια του, λέει, πώς του δημιούργησε προβλήματα. Παρόλα αυτά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δηλώνει πως δεν μπορεί χωρίς σεξ, βαριέται εύκολα και δεν αντέχει το σύγχρονο παιχνίδι μεταξύ των δυο φύλων.

Και ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου. Όλα αυτά τα λέει στο κυπριακό περιοδικό Omikron και τον Πιερρή Παναγή σε μία συνέντευξη που πλαισιώνεται από σέξι φωτογράφιση μόνο με εσώρουχα!

Η τηλεόραση σού έχει κάνει τη ζωή με τις γυναίκες ακόμα πιο εύκολη;
Η δύναμη της τηλεόρασης, της φωτογραφίας και ενός περιοδικού δεν είναι πάντα καλή. Έχει και μια πιο… σκοτεινή πλευρά. Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γράφουν για σένα χωρίς καν να σε γνωρίζουν.

Παίρνουν μια δήλωση, μια στάση σου ή μια φωτογραφία και γράφουν ό,τι τους κατέβει στο μυαλό. Ένας άνθρωπος εκτός του χώρου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει και να κατανοήσει πώς λειτουργεί το πράγμα. Έτσι αυτόματα μπαίνεις σε μια συνεχή απολογία απέναντι στον άλλο…
Και συ όμως δεν βοηθάς. Είναι οι δηλώσεις κάθε φορά στις συνεντεύξεις σου, πρόσφατα κυκλοφόρησε η φωτογράφηση που είχες κάνει σε gay περιοδικό με ένα πολύ προχωρημένο concept.
Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά, το 2008. Ήταν σε ένα γαλλικό περιοδικό όπου είχε ως θέμα τα 10 καλύτερα μοντέλα του κόσμου όπου εκτός από μένα συμμετείχε ο David Gandy και άλλα 8 μοντέλα. Εσύ θα έλεγες όχι;

Δεν νομίζω να μου γινόταν πρόταση ποτέ.

Θέλω να πω πως δεν ήταν κάτι που με προσέβαλε. Η φωτογραφία είναι Τέχνη και στην Τέχνη δεν υπάρχουν όρια. Απ’ την άλλη είναι και πως το βλέπει κανείς, καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα. Την Τέχνη όμως δεν μπορείς να την κρίνεις. Κάνω αυτή τη δουλειά και είμαι το εκτελεστικό όργανο. Δεν θα κρίνω τη δουλειά του φωτογράφου ή το πώς σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Όταν έρχεται μια τόσο μεγάλη πρόταση και σου διευρύνει τους ορίζοντες δεν μπορείς παρά να δεχτείς
εκτός κι αν πρόκειται για μια ανήθικη πρόταση ή σε θίγει προσωπικά.

Όταν ξεκινούσες το modeling, περίμενες όλα αυτά που ακολούθησαν;
Καθόλου. Περίμενα κάποια πράγματα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Με το πέρας του χρόνου αντιλαμβανόμουν ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι αλλάζει.

Μικρός για πιο πράγμα προόριζες τον εαυτό σου;
Αυτό που έγινα μετέπειτα. Ηλεκτρολόγος. Το σπούδασα, δούλεψα μάλιστα για μια περίοδο.

Όταν σου πρότειναν να γίνεις μοντέλο πώς αντέδρασες;

Γέλασα… Μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν, όταν ήμουν πιο μικρός αλλά όλο αυτό ήταν πολύ πιο μακριά από μένα για να το δεχτώ τότε.

Τι ήταν εκείνο που σε έκανε και άλλαξες γνώμη;
Εκπλήρωσα το παιδικό μου όνειρο που ήταν να γίνω ηλεκτρολόγος. Είχα όμως ένα ατύχημα, ξεκίνησαν κάποιοι πόνοι στη μέση, και έτσι ήταν δύσκολο να συνεχίσω την πρωινή μου δουλειά. Έτσι πήρα απόφαση να ασχοληθώ. Δεν ήξερα όμως ότι θα πάρει τέτοια έκταση.

Ήσουν επιφυλακτικός;
Γενικότερα έτσι είμαι σε ό,τι κι αν κάνω. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου διατηρώντας το χαρακτήρα μου και την ισορροπία μου.

Ποιο ήταν το πιο ακραίο φλερτ που δέχτηκες;
Θυμάμαι πολλά… Όταν ήμουν μικρός πήγαινα σε τεχνική σχολή και το σχολείο είχε μόνο αγόρια. Ήρθε λοιπόν μια κοπέλα για να μου προσφέρει λουλούδια στη μέση του σχολείου.

Ήσουν ο ωραίος του σχολείου;

Ξέρω ‘γω… Καλός ήμουνα νομίζω.

Τώρα είσαι σε σχέση;
Όχι.

Θα ήθελες;
Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσω. Να αφήσω λίγο στην άκρη τις σχέσεις εκτός κι αν έρθει και μου χτυπήσει την πόρτα μου κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Δεν το έζησες τα προηγούμενα χρόνια;
Λίγο… Αυτό με τη σχέση νομίζω το παρεξήγησα. Επειδή ο άντρας διψά πολύ για σεξ κάνει βεβιασμένες κινήσεις. Έτσι και εγώ. Πήρα λάθος αποφάσεις, ίσως τα παίρνω και τοις μετρητοίς.

Δηλαδή;
Μάλλον πρέπει να συμβαδίζω περισσότερο με την εποχή που ζούμε. Είμαι παραδοσιακός άντρας και το έχω λίγο διαφορετικά. Αν για παράδειγμα σου πω ναι, θα είναι ναι. Δεν κρύβεται κάτι άλλο πίσω απ’ αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα υπάρχει ένα παιχνίδι μεταξύ των δυο φύλων όπου πρέπει να παίζεις κάθε μέρα. Είναι δύσκολο πια να προσεγγίσεις μια γυναίκα πόσo μάλλον να την καταλάβεις και να έχεις σύγχρονες απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτά. Δεν γίνεται, τρελαίνεσαι! Δεν μπορώ λοιπόν να ακολουθήσω αυτό το παιχνίδι. Το θεωρώ και χαζό και ξενέρωτο και ψυχοφθόρο. Άλλωστε τα παιχνίδια τα σταμάτησα όταν ήμουν 13 χρονών.

Μετάνιωσες για σχέσεις σου που είδαν το φως της δημοσιότητας;

Δεν μετανιώνω για καμία μου σχέση, ούτε για καμία μου δήλωση. Για εκείνο που μετάνιωσα είναι που μπήκα στη διαδικασία να κατανοήσω το παιχνίδι, που γίνεται σήμερα ανάμεσα στα δύο φύλα και να σκέφτομαι «Γιατί πιστεύει κάτι άλλο απ’ αυτό που της λέω…».

Όταν είσαι σε σχέση πώς συμπεριφέρεσαι στη σύντροφό σου;
Είμαι κυκλοθυμικός, είμαι αρκετά δοτικός, ευθύς, ετοιμόλογος, μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις. Γενικότερα λέω αυτό που σκέφτομαι.

Αυτό δημιούργησε προβλήματα;
Σαφώς. Ζούμε σε μια χώρα που πρώτα κυριαρχεί το κακό και το ψέμα και μετά έρχεται το καλό.

Υπήρξες πιστός;
Πάντοτε ήμουν πιστός.

Κι αυτό οι γυναίκες που είναι μαζί σου το πιστεύουν;
Όχι πάντα. Το καταλαβαίνουν όμως στην πορεία. Μετά από ένα χωρισμό επιζητούν πάλι να γυρίσουν πίσω οπότε αυτό κάτι σημαίνει. Όταν ένας άνθρωπος αισθάνεται ότι έχει πληγωθεί ότι έχει κακοπεράσει δεν νομίζω ότι θέλει να το κάνει αυτό.

Σε έχουν απατήσει;
Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι μπορεί να το γνωρίζει κάποιος; Δεν νομίζω να το ξέρει κανείς… Αν μου βρεις αυτή την κοπέλα που είναι τόσο ειλικρινής την παντρεύομαι αύριο.

Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι επιζητάς ειλικρίνεια σε μια σχέση.
Ξέρεις κάποιον που να μην τη θέλει; Αν έρθει μια κοπέλα και μου πει ότι θέλει να κάνουμε σχέση, θέλει να κάνουμε σεξ, θέλει να τη βοηθήσω να βγει στην τηλεόραση, να τη βοηθήσω να προωθήσει το cd της ακόμα και αυτές τις περιπτώσεις θα τις δεχτώ. Η κοπέλα που θα μου πουλήσει οποιοδήποτε άλλο παραμύθι για να πετύχει αυτό που θέλει… Θέλω να κρατηθεί μακριά.

Και όταν χωρίζεις; Ή σε χωρίζουν; Πώς είσαι;

Να με χωρίσει κοπέλα συνέβη πριν πολλά χρόνια. Ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της και όταν με χώρισε ήμουν στα πατώματα. Αυτό όμως δεν έχει γσυμβεί εδώ και μια δεκαετία.

Έχεις κλάψει δηλαδή για μια γυναίκα;
Έχω κλάψει πολύ! Άμα δεν κλάψεις πώς θα καθαρίσουν τα μάτια για να δεις αν η επιλογή σου ήταν σωστή;

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα αποχής απ’ το sex;
Εννιά μήνες.

Το σεξ για σένα παίζει ρόλο σε μια σχέση;
Είναι το 99%. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, δεν μπορώ χωρίς αυτό.

Θυμάσαι την πρώτη σου φορά; Πότε ήταν;
Τη θυμάμαι. Ήταν καλοκαίρι, στα 15-16 μου.

Έχεις δηλώσει όντως ότι δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα από την ιερόδουλη;
Δεν υπάρχει καλύτερη γυναίκα από την επόμενη. Στον τομέα του σεξ όμως, σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη από μια ιερόδουλη. Λογικό δεν είναι;

Το ότι τα media και ο κόσμος στέκονται στην εμφάνισή σου, ότι σε ρωτάνε για γυναίκες, sex σε ενοχλεί;
Κακά τα ψέματα, η πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική. Είναι αυτό που σε δελεάζει, αυτό που σε κάνει να θες να ασχοληθείς περισσότερο με κάποιον. Δεν σε γοητεύει κάτι που δεν είναι της αρεσκείας σου. Είναι ωραίο να μην στέκεσαι μόνο σ’ αυτό όμως.

Read More

And More