Δούκισσα Νομικού: Απολαμβάνει την αγαπημένη της λιχουδιά στη Γλυφάδα!

Μετά από πολλά χρόνια διαμονής στα νότια προάστια η Δούκισσα Νομικού μετακόμισε. Η όμορφη παρουσιάστρια μένει πια μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί. Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν… Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα”, δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Παρόλα αυτά η Δούκισσα δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται τα αγαπημένα της μέρη κι έτσι το TLIFE τη συνάντησε πρόσφατα στη Γλυφάδα.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, ο φωτογραφικός φακός μας την απαθανάτισε να απολαμβάνει την αγαπημένη της λιχουδιά.

Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι για να υποκύψει στον πειρασμό ενός παγωτού! Άλλωστε με το ξεκίνημα της σεζόν έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και δικαιούται μια μικρή “επιβράβευση”.

Ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες του Joy, τη νέα της κολεξίον που υα κυκλοφορήσει από γνωστή εταιρεία ρούχων με την οποία συνεργάζεται, την προώθηση της νέας της ταινίας με το Νίκο Παναγιωτόπουλο και πολλά ακόμα που ετοιμάζει στα επαγγελματικά της. Αυτό το διάλειμμα έγινε με παγωτό χωνάκι με γεύση σοκολάτα και χαλαρή βόλτα!

Read More

And More