Δούκισσα Νομικού: Απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης ακόμα και στη δουλειά

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όμως, δεν σταματούν με την εγκυμοσύνη της και χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Πολωνία, για τις ανάγκες ενός νέου concept.

Όπως, αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια, μέσα από το προσωπικό της blog, Dutchesss Daily, βρέθηκε στη Βαρσοβία, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας ολοκαίνουργιας και τεράστιας συνεργασίας που υπέγραψε. Η Δούκισσα Νομικού ανέφερε, επίσης, ότι βρέθηκε εκεί για δύο εικοσιτετράωρα, τα οποία τα πέρασε μέσα στο studio, κάνοντας γυρίσματα και έτσι δεν πρόλαβε να χαρεί την όμορφη πόλη της Πολωνίας, με τα καταπράσινα πάρκα και τα ωραία κτίρια που την χαρακτηρίζουν.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα δεν σταμάτησε τη δουλειά. Βρέθηκε στο στούντιο με τον καλό της φίλο και beauty expert Παντελή Τουτουντζή για να ετοιμάσουν τη νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων με την οποία συνεργάζεται.

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της ακόμα και τις ώρες που δουλεύει και δεν χάνει στιγμή το λαμπερό της χαμόγελο. Άλλωστε συνεχίζει κανονικά όλες τις καθημερινές της δραστηριότητες ενώ ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τα πρώτα σημάδια στην ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

Read More

And More