Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα πιο ωραία γενέθλιά της στο Λονδίνο [pics]

Στην βρετανική πρωτεύουσα γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια η Δούκισσα Νομικού. Δεν είναι όμως μόνο ο ξεχωριστός προορισμός που τα κατέταξε στα πιο ωραία της ζωής της. Όλη η χρονιά που πέρασε, για εκείνη, ήταν η πιο όμορφη. Κάνοντας τον απολογισμό της, που συνηθίζει να τον κάνει κάθε χρόνο στα γενέθλιά της, καταλήγει και η ίδια ότι δεν υπάρχει τίποτα που να θέλει να σβήσει. Σε λίγο καιρό άλλωστε θα γίνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της που δεν είναι άλλο από το να γίνει μαμά.

Το νέο μέλος της οικογένειας που έχει φτιάξει ήδη με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη -αφού το ζευγάρι μένει κάτω από την ίδια στέγη από τους πρώτους μήνες της σχέσης του- θα έρθει σε λίγους μήνες για να συμπληρώσει την ευτυχία της. Η 31χρονη, πλέον, Δούκισσα Νομικού είναι στην καλύτερή της φάση, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της και φυσικά δεν έχει κανένα άγχος που μεγαλώνει. Άλλωστε μεγαλώνει όμορφα!

“Είναι ευλογία να μεγαλώνεις, να έχεις την πολυτέλεια να προσθέτεις κάθε χρόνο από ένα κεράκι στην τούρτα σου. Εγώ σήμερα θα σβήσω 31 και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ. Νιώθω υπέροχα, νιώθω πιο ήρεμη, πιο όμορφη, πιο συνειδητοποιημένη και, κυρίως, πιο ευτυχισμένη από ποτέ”, υπογραμμίζει η ίδια στο προσωπικό της blog ανήμερα των γενεθλίων της.

Δεν παρέλειψε βέβαια να μοιραστεί και κάποια με τους διαδικτυακούς της φίλους από το ταξίδι της στο Λονδίνο. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αγαπά τα ταξίδια και είναι ένα από τα πράγματα που απολαμβάνει με τον σύζυγό της. Ο νεαρός επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύσει και αυτή τη φορά την αγαπημένη του και να γιορτάσουν μαζί μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής της.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτερικό μετά τα γάμο τους, που έγινε στα μέσα του καλοκαιριού στη Μύκονο. Ένας μικρός μήνας του μέλιτος!

Read More

And More