Δούκισσα Νομικού: Μία ακόμα φωτογραφία από το μέρος που της έκανε πρόταση γάμου ο Δημήτρης Θεοδωρίδης!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα απο τα πιο χαρούμενα κορίτσια του πλανήτη. Γενικά. Γιατί της αρέσει να έχει θετική στάση στα πράγματα και να υποδέχεται ακόμα και τις δυσκολίες με χαμόγελο. Και ειδικά όμως αφού έχει βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη τον άντρα των ονείρων της. Τον άντρα που θέλει να παντρευτεί. Βασικά, τον άντρα που θα παντρευτεί, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Η πρόσταση γάμου έγιεν όπως ταιριάζει σε ένα κορίτσι σαν τη Δούκισσα Νομικού. Σε έναν προορισμό που έχει καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα. Το ζευγάρι ταξίδεψε τις ημέρες των γιορτών σε εξωτικά μέρη και εκεί αποφάσισε ο νεαρός επιχειρηματίας να ζητήσει επίσημα σε γάμο την σύντροφό του.

Η απάντηση ήταν “ναι” και η Δούκισσα ετοιμάζεται να φορέσει νυφικά και για πρώτη φορά στη ζωή της όχι για να περπατήσει στην πασαρέλα ή να ποζάρει για κάποιο editorial. Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ποζάρει για το αλμπουμ του γάμου της.

Από το μαγικό μέρος που πέρασε τις πιο αξέχαστες διακοπές της μοιράστηκε αρκετά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω. Από το μέρος που αποκαλεί “παράδεισό” της.

Read More

And More