Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν ότι περνά το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της!

Ο μήνας της ξεκίνησε αγκαλιά με τον αγαπημένο της. Έτσι ξεκινάνε σχεδόν όλοι οι μήνες της Δούκισσας Νομικού τα τελευταία δύο περίπου χρόνια. Η απόφαση να μείνει με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη κάτω από την ίδια στέγη έκανε τη σχέση τους ακόμα πιο δυνατή και τους δυο τους αχώριστους. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να μην περάσουν μαζί και το καλοκαίρι.

Η Δούκισσα ακολούθησε το Δημήτρη μέχρι τη Μύκονο όπου και παρέμεινε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων Ωστόσο, δεν έχασαν καμία ευκαιρία για εξορμήσεις στη θάλασσα, μικρές αποδράσεις και βραδινά νυχτοπερπατήματα.


Η Δούκισσα μοιράστηκε πολλές από αυτέςτις στιγμές με τους χιλιάδες followers της στο instagram και οι τρεις τελευταίες αποδεικνύουν ότι περνά το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της. Άλλωστε αυτό σημειώνει και η ίδια στα hashtags που βάζει στη λεζάντα τους.

Ένα καλοκαίρι με πολλά μπάνια και ηλιοθεραπεία, απολαμβάνοντας τη θάλασσα που τόσο αγαπά. Αφήνοντας τον εαυτό της χαλαρό. Να κυκλοφορεί συνεχώς ξυπόλητη, με επιμελώς ατιμέλητα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Με μόνο απαραίτητο αξεσουάρ το χαμόγελό της!


Ένα καλοκαίρι με νέα πράγματα και εμπειρίες αλλά χωρίς να ξεχνά τις παλιές αγαπημένες συνήθειες. Μία από αυτές είναι και η γυμναστική που όμως σε κάποιες περιπτώσεις την έκανε απλά φορώντας το μαγιό της και εξερευνώντας το νησί της.


Ένα καλοκαίρι γεμάτο ηλιοβασιλέματα που τόσο αγαπάει. Με την απαραίτητη δόση ρομαντισμού και κάτω από την ομπρέλα της αγάπης που την έχει κάνει να είναι πιο πολύ από ποτέ ο εαυτός της.

Read More

And More