Δούκισσα Νομικού: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο της στη Μύκονο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο συγκατοικούν στην Κηφισιά,. Η παρουσιάστρια του So You Think You Can Dance απαρνήθηκε για πρώτη φορά τα νότια προάστια και το σπίτι των γονιών της στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο, φροντίζει να περνά πάντα όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί. Ο ένας συμβουλεύεται τον άλλον για όλα, ενώ η Δούκισσα εμπιστεύεται πολύ τη γνώμη του συντρόφου της και για τα επαγγελματικά της, θαυμάζοντας το πόσο δραστήριος και πετυχημένος είναι.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 10 Ιουνίου στη Μύκονο. Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη, στον Ορνό, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στην παραλία του Πανόρμου. Οι κουμπάροι θα είναι τέσσερις αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους και η Χριστίνα Καλκαβούρα, μια από τις τρεις φίλες της Δούκισσας που της είχαν οργανώσει surprise bachelorette πάρτι στα τέλη Μαρτίου στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Το νυφικό της σχεδιάζει η καλή της φίλη Σίλια Κριθαριώτη, στης οποίας την πασαρέλα έχει περπατήσει αμέτρητες φορές και της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Όμως ούτε οι βέρες είναι ακόμη έτοιμες, ούτε έχει διαμορφωθεί το τελικό μενού για το τραπέζι του γάμου, ούτε νυφικά παπούτσια έχει βρει, όπως έχει εκμυστηρευτεί γελώντας στους συνεργάτες της στο So You Think You Can Dance, αλλά τίποτα δεν την αγχώνει γιατί ξέρει πως στο τέλος όλα θα τα προλάβει.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη προγραμματίσει ταξίδι του μέλιτος, καθώς το So You Think You Can Dance δεν θα ολοκληρωθεί πριν από τα μέσα Ιουλίου και προτιμούν να περνούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα, που, όπως έχει σχολιάσει και η Δούκισσα, είναι ομορφότερη και από τους πιο δημοφιλείς εξωτικούς προορισμούς.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More