Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ για τη νέα της συλλογή! Φωτογραφίες

Με μεγάλη χαρά η Δούκισσα Νομικού μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή ρούχων. Η όμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει με συνέπεια και μεγάλη αγάπη αυτό που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η ενασχόλησή της με το σχεδιασμό ρούχων και η συνεργασία της με γνωστή εταιρεία είναι ένα επαγγελματικό βήμα που την κάνει να νιώθει δημιουργική. Τα νέα της σχέδια για την ανοιξιάτικη κολεξιόν, η οποία κυκλοφορεί ήδη, μας τα έδειξε και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Φυσικά, με μοντέλο την ίδια!

Η Δούκισσα πόζαρε με τα ρούχα και μάλιστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να “απαρνηθεί” το make up και να φωτογραφηθεί. Αυτή η καμπάνια ήταν μία ευκαιρία ακόμη για να δώσει βάση στο φωτεινό χαμόγελό της αλλά και στα ίδια τα κομμάτια της συλλογής.

Πρόκειται για ρούχα νεανικά, πρακτικά και που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο δικός της στόχος. Να βάλει την υπογραφεί της σε κομμάτια που θα ήθελε και η ίδια να έχει στη ντουλάπα της!

Πολλά από αυτά τα φοράει και εκείνη στην καθημερινότητά της και αποτελεί την καλύτερή της διαφήμιση! “Αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή για μένα και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Νέα καμπάνια, νέα συλλογή, νέα ρούχα που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι”, έγραψε η ιδία.

Αυτή είναι μια πολύ ωραία στιγμή για μένα κ θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας Νέα καμπάνια, νέα συλλογή, νέα ρούχα που δημιουργήσαμε με αγάπη κ μεράκι – See more at: http://iconosquare.com/viewer.php#/detail/1203530854735760789_9934050

Read More

And More