Ελένη Φουρέιρα: Αυτές είναι οι πιο σέξι φωτογραφίες της από το φετινό καλοκαίρι

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αρχίσει ήδη να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βουτιές και φυσικά έχει φροντίσει να εξοπλιστεί με τα πιο σέξι μαγιό. Αναμφισβήτητα διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz και ότι και να βάλει κλέβει τις εντυπώσεις. Απόδειξη είναι και οι παρακάτω πόζες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram και είναι οι πιο σέξι φωτογραφίες της για το φετινό καλοκαίρι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που φέτος απολαμβάνουμε και στον ρόλο του κριτή στο So You Think You Can Dance, αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Στις hot λήψεις έχει μαζί τις και την μεγάλη της αδυναμία, την Μαϊμού. Η Ελένη λατρεύει το σκυλάκι της και φροντίζει να περνάει τις ώρες που δεν εργάζεται μαζί της και να κάνουν βόλτες και παιχνίδια.

Αυτή τη φορά έκαναν μαζί και μία φωτογράφιση! Η Ελένη νιώθει πιο όμορφα από ποτέ και ειδικά μετά την μικρή αισθτική επέμβαση που έκανε.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη για αυξητική στήθους, που τροφοδοτήθηκε από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελένης στο show του Ant1. Το αντρικό κοινό εστίασε στο αποκαλυπτικό της μπούστο και πολλοί θεώρησαν πως η γνωστή τραγουδίστρια – που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν είναι κατά των αισθητικών επεμβάσεων- έκανε τελικά την μικρή αλλαγή στο σώμα της, που επιθυμούσε.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια; «Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αρκεί να είναι διακριτικές και όχι ακραίες, ώστε να μην αλλάζουν την εικόνα σου. Η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα επάνω μου είναι τόσο μικρή όσο ήθελα. Το έκανα περισσότερο για να αισθάνομαι ακόμα καλύτερα με την εικόνα μου. Ήταν μια μικρή “πινελιά” πάνω στο σώμα μου, που με έκανε να νιώσω πιο όμορφα. Από εκεί και πέρα, η συμβουλή μου στα κορίτσια που σκέφτονται να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επέμβαση είναι να μην κάνουν υπερβολές, για τις οποίες στην πορεία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετανιώσουν», υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Read More

And More