Ελένη Μενεγάκη: Απογευματινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας [pic]

Mπορεί να δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα αλλά φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, τον εαυτό της και για τους φίλους της. Η Ελένη Μενεγάκη άλλωστε ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρο. Ακόμα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκει τον τρόπο να περάσει καλά. Είναι ζητούμενο το περιβάλλον στο οποίο είναι να έχει θετική ενέργεια και να την κάνει χαρούμενη. Οι συνεργάτες της είναι, όπως έχει δηλώσει κι εκείνη, η δεύτερη οικογένειά της μετά τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της!

Η παρουσιάστρια του Alpha φέτος έχει δυσκολευτεί αρκετά και έχει βάλει νέα πράγματα στην εκπομπή της προκειμένου να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης ωστόσο δεν καταθέτει τα όπλα. Σήμερα αποκάλυψε μάλιστα ότι από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει και πάλι η εκπομπή “Ελένη”.

“Δεν ξέρω για την “Μουρμούρα” πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα, πάντως το Φθινόπωρο ξεκινάει ο σταθμός. 1η Οκτώβρη θα είμαστε όλοι στον αέρα. Φαντάζομαι, δεν ξέρω… Εμείς θα είμαστε πάντως”, είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έκανε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε το καφέ της στο Zonar’s στη Βουκουρεστίου. Την “αποκάλυψη” έκανε ο καλός της φίλος και ιδιοκτήτης του χώρου, Χρύσανθος Πανός μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Read More

And More